Az egyre jobb formában lévő Arsenal az Anfield Road-ra látogat a Premier League 17. fordulójában, de közel sem számíthat könnyű mérkőzésre Arsene Wenger csapata.

A Liverpool az elmúlt fordulóban 3-0-ás vereséget szenvedett a Manchester United otthonában, habár támadásban nem nyújtott rossz teljesítményt a Mersey-parti együttes. Az Arsenal könnyed, 4-1-es győzelmet aratott a Newcastle felett.

Hiányzók itt is, ott is vannak, a hazi oldalon Sturridge, Johnson és Lovren sérülés, Balotelli eltiltás miatt nem játszhat, míg a vendégeknél Mesut Özil, Laurent Koscielny, Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Tomas Rosicky és Mikel Arteta sem bevethető. Ellenben Theo Walcott, Nacho Monreal és Oxlade Chamberlain is felépült a mai derbire.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Gibbs, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Giroud, Welbeck

Kispad: Martinez, Monreal, Coquelin, Maitland-Niles, Campbell, Walcott, Podolski

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (69)

9 éve
Törölt felhasználó
Csak hogy legyen ellenvélemény:
Szczesny (8), Debuchy (6), Mertesacker (3), Chambers (6), Gibbs (6), Flamini (8), Oxlade-Chamberlain (4), Cazorla (8), Alexis (5), Giroud (6), Welbeck (5), Coquelin(8)
9 éve
nem tudom melyik "szürke hátteres" vezér tette be fészre azt a képet...de betalált:D na nem azt ami Wengerről szól mert azt már előttük minden nyáron-télen hanem azt hogy: hogy ne védekezzünk szögletnél...azok az érzelmek te jó isten az egyik megijed a labdától a másik nézi a harmadik meg azt nézi hogy az első miért fél..:D hát röhej az egész banda.

Győri ETO féle tisztogatást!!!!!!:D Aki fáradt vagy sérült mehet isten hírével...a szlogen ezután: nem fáradt gamert vennénk!
9 éve
Alig várom a West Ham elleni meccset. Tabella alapján az is rangadó lesz és mi abban jók vagyunk.
9 éve
Ennek mentális okai vannak... nincsenek jól felkészítve a meccsekre. Tavaly az Everton több nagy meccset tudott megnyerni mint mi.
9 éve
Törölt felhasználó
Amióta Arsenal drukker vagyok a rangadók mindig a gyengéink voltak, talán egyedül abba az évben tudtunk 1nél több győzelmet felmutatni, amikor legyőztük a MU-t 2-1re Nasri duplájával. És ez bizony nem lehet más, csak Wenger hibája. Ahogy az idei teljesítményünk is. Hihetetlen, hogy amikor úgy tűnik, hogy formába lendültünk akkor jön egy ilyen meccs. Ez az igazi vesztes mentalitás és ez nem a játékosok veleszületett tulajdonsága.

Szólj hozzá