A Premier League 16. fordulójában az Arsenal a mostanában remek formában szereplő, az elmúlt fordulóban a listavezető Chelsea fölött diadalmaskodó Newcastle-t fogadja.

Mindkét együttesnél rengeteg sérült van, az Arsenal továbbra sem számíthat Theo Walcott, Mesut Özil, Nacho Monreal, Laurent Koscielny, Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Mikel Arteta, Abou Diaby, David Ospina és Serge Gnabry játékára, míg Calum Chambers eltiltott.

A Newcastle oldalán nem bevethető Krul, Elliot, Ryan Taylor, De Jong, Good, Jonas, Santon, Aarons és Abied. Steven Taylor, Moussa Sissoko eltiltását tölti.

Az Arsenal kezdőcsapata: Szczesny, Bellerin, Debuchy, Mertesacker, Gibbs, Flamini, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Welbeck, Giroud

Kispad: Martinez, Ajayi, Coquelin, Maitland-Niles, Campbell, Podolski, Sanogo

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

9 éve
Törölt felhasználó
Az (5) a most a meccsen, nem az idei teljesítménye. Meg persze hogy az idén fejlődik, mert most játszik. Az lenne a baj, ha így se fejlődne. De mint mondtam, inkább fejben kell neki fejlődnie. Most számoltam az első 12 perc alatt 4-szer adta el a labdát, nem megfelelő koncentráció.
9 éve
Lehet, hogy tegnap nem élete legjobb meccse volt, de állítom, hogy ebben a szezonban Oxlade fejlődött a legtöbbet. Nem mindig húz jó megoldásokat, de összességében mégis azt kell mondanom, hogy sokat fejlődött és tanult.
9 éve
Lehet, hogy tegnap nem élete legjobb meccse volt, de állítom, hogy ebben a szezonban Oxlade fejlődött a legtöbbet. Nem mindig húz jó megoldásokat, de összességében mégis azt kell mondanom, hogy sokat fejlődött és tanult.
9 éve
Törölt felhasználó
Athlon Ha tudnék videót összevágni, akkor el tudnám magyarázni, így max ha előtted is ott a meccs, és végigmegyünk rajta, eseményről eseményre lehetne kielemezni, de ez túl sokáig tartana. A lényeg hogy amit ahogy csinálja, mindenki hibázhat, lazsálhat, ahogy sajnos a többség teszi is, csak ő mindig ugyanazt ugyanúgy. Simán rá lehet fogni a rutinhiányra, és a fáradságra, szóval nincs vele nagy baj, csak én nem látom a fejlődést nála.
9 éve
Törölt felhasználó
Érdekes, én egy kicsit kényelmetlennek éreztem Oxnál a középső pozíciót, bár kicsit a fáradságot is láttam rajta fejben, ezért szerintem tegnap haloványabb volt, de ő nálam abszolút pozitívum összességében idén.

Igazából az öreg terveit sem értem vele kapcsolatban. Oké, meg van a képessége, hogy egyszer középen játsszon, ahol ott van egyébként Wilshere, Cazorla, Özil és Ramsey is, de az ő kvalitásai alapján simán kilehet olyan szélsőt nevelni belőle, amiből mondjuk kevesebb van nekünk. Nincs még egy olyan játékos a keretben, aki olyan jól eltud menni 1-1ben a jobb szélen, mint ő, elképesztően gyors és nem vélek felfedezni olyan pozitív tulajdonságot benne, amit ne tudna kamatoztatni a szélen, csak középen.

Szólj hozzá