Arséne Wenger a Stoke elleni sajtótájékoztatóján megerősítette az újságíróknak, hogy a megfigyelői csapata az Ipswich Town 21 éves védőjét, Tyrone Mings-et figyelik - noha a francia menedzser sietett leszögezni: nem állnak közel a játékos leigazolásához.

Az Arsenal az egész ősz folyamán gondban volt védőügyben: Mathieu Debuchy és Laurent Koscielny is hosszú időszakra estek ki, emiatt Calum Chambersnek jobb hátvédet kellett játszania, míg Nacho Monrealnak középre kellett húzódnia.

Emiatt szinte bizonyos, hogy a téli átigazolási időszakban egy védő érkezni fog az Arsenalhoz - így kerülhet a képbe Mings, akit rövid távon egyelőre csereként lát Wenger, a hosszú távú tervekben viszont akár kulcsjátékosként is szerepel.

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint az Arsenal játékosmegfigyelői már hónapok óta szemlélik a Southampton akadémiájának növendékét, aki az Ipswich-nél általában bal hátvédet játszik, de a távoli jövőben középső védő válhat belőle.

Az Ipswich körülbelül 10 millió angol fontra taksálja a játékos értékét, a nyár folyamán pedig egy 3 milliós ajánlatot már visszadobtak a Crystal Palace-tól. A védő iránt a Chelsea is érdeklődik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

9 éve
Törölt felhasználó
Az lenne a tiszteletbeli kérésem ma mindenkihez hogy linkeket szórjatok mert nem közvetítik a meccset és tabon a fele linket elutasítja ez a sz*r ...köszi és GO GUNNERS
9 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk amig meg nem hal,olyan zsir védő
9 éve
Welbeck: Egyértelmű, hogy Koscielnynek még jó néhány évig alapembernek kell maradnia.
9 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Jó hangzik ha tényleg ekkora tálentum akkor jöjjön, kapja meg az 5-ös trikót és építsük rá a védelmet. Chambersel nagyon jó páros lehetnek a jövöben mert calumnak középen a helye ez egyértelmü. ha meg gibbs sérült akkor kosi legyen belül ez az uj srác meg balbeckbe nem baj ha több poszton is alkalmazható. Jobboldal meg hectoré jenkoval felváltva a jövöben.
9 éve
Schneiderlin + Laporte + Jenki vissza... 🧀

Szólj hozzá