Végeredmény: Sunderland-Arsenal 0:2 (Alexis '30, '90+2)

 

A hétközi Bajnokok Ligája győzelmet követően a bajnokságban javíthat az Arsenal, méghozzá a Sunderland otthonában.

A vendégeknél Jack Wilshere eltiltás, Laurent Koscielny, Mathieu Debuchy, Olivier Giroud, Mesut Özil sérülés miatt nem léphet pályára, ugyanakkor Theo Walcott a kispadra már leülhet.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Arteta, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Alexis, Welbeck

A pad: Martinez, Bellerin, Ramsey, Campbell, Rosicky, Walcott, Podolski

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (81)

9 éve
Törölt felhasználó
Alexis és Walcott két teljesen más játékot játszik ebben a csapatban. Tény, hogy jelen pillanatban Alexis a legjobbunk, de érdekes módon ő is inkább szervezői feladatokat lát el, amikor támadást építünk. Walcottot pedig fölösleges lenne bárkivel összehasonlítani a keretből, mert ő egy üde színfolt, aki ha nem bevethető, akkor az Arsenal lelkének egy fontos részét veszítjük el.
9 éve
ronin: Abban egyetértek, hogy elől Welbecknek, a két szélen pedig Alexisnek és Walcottnak kell lennie. Talán egy picit túloztál amikor azt mondtad, hogy Theo ugyanazt tudja, mint Sanchez csak a másik oldalon. Persze nagyon fontos játékosa a csapatnak az angol, de nem hinném, hogy a chileivel fel tudná venni a kesztyűt. Mindegy, nem is az a dolga. :) Viszont a középpályával nem értek egyet veled. Özilt vétek lenne kihagyni a kezdőből. 4-2-3-1-ben Őzikének kell szerepelnie a klasszikus 10-es posztján. Fizettünk érte 50 milliót, aztán meg kiderülne, hogy nem is kellett volna leigazolni? Ugyanmár! Örüljünk, hogy van egy (kettő) világklasszis játékosunk, aki tökéletesen illeszkedik a rendszerbe egy villámgyors Walcott-Welbeck-Sanchez trió megtámogatásával. Ez a 3-mas szerintem nagyon feküdne Özilnek, csak többet kéne erőltetni a széljátékot. Ilyen támadókkal játszva lehetne az ellen védőit széthúzni, megkavarni. Több beindulás kéne és több klasszikus értelemben vett szélső játék.A jövő középpályája a Wilshere-Ramsey duó lehet, abban az esetben, ha tovább tudnak fejlődni. Wenger biztosan jó párost tudna faragni belőlük. Egy olyan párost, ami nem csak a támadásoknál jó, hanem a védekezéshez is ért. De ez több tapasztalatot, koncetrációt igényel, ezért ez majd csak a jövő zenéje lehet. Hozni kell egy szűrőt a télen és a 4-2-3-1-es felállásban, az új vkp mellett Ramsey és Wilshere kapna szerepet folyamatosan rotálva. Reusban pedig sajnos kár reménykedni, néhány napja olvastam, hogy a Realba szeretne igazolni.
10 éve
Törölt felhasználó
Athlon!
Látom, a lényeg nem ment át :-)
Annak a kérdésnek az eldöntését, hogy egyáltalán lehetséges-e, össze nem szokott játékosokkal, egy gyors, kombinatív játékra alapozott rendszerben, irányító szerepben jól teljesíteni? - későbbre hagynám, hogy elkerüljük 'a tyúk, vagy a tojás volt-e előbb' - típusú vitát ;-P
.....De, valamelyest menti a srácokat :roll:
(Kapaszkodva abba a koncepcióba, hogy sem Özil, sem Ramsey, sem Cazorla nem felejtett el focizni tavaly óta.) :-) :-)
Szóval, a játékunkra térve:
Biztosan további problémát okoz majd - a nyilvánvaló előnyei mellé -, hogy Theo visszatér... és akkor Giroud helyzetéről még nem beszéltünk 8-/
Vagyis: én látok fantáziát ebben - az amúgy közel nézhetetlen -, fociban.
Alexis leigazolása hatalmas húzás volt. Walcott ugyanezt tudja a másik oldalon.
Welbeck egy gyors, hosszúlábú gyerek, aki nem is lő rosszul és nem is ügyetlen.
...Ha össszeszoknának, és ha a védelem kisegítése mellett, ennek az irányítását megoldaná egy Jack - Aaron - AOC hármas, az nekem nagyon tetszene :red:
Igaz, hogy középpályának nagyon fiatal, de egymást jól ismerő, nagy munkabírású, technikás játékosok, pozitív egyéni eltérésekkel.
Ergo: én az összeszoktatás, rutinszerzés pártján vagyok. (Fenntartva, hogy Reus leigazolása nálam, továbbra is prioritás.) 🧀 :ohh:
10 éve
Csak nem értem mi ez a mentális gödör vagy inkább Szent András törésvonal amit ezek nap mint nap letesznek elém a Tvbe...vagy a streamre...!

Mi lehet a baj? Lakásuk van, kocsijuk van, csajuk van, pénzük van, 35 évesen nyugdíj, heti 1 vagy 2 munkanap, több millió ember imádja őket, azt csinálják amit szeretnek.....szóval vagy fürdős kurva majdnem mindegyik vagy pofán kéne őket baszni de rendesen hogy össze kéne megukat szedni és a népet szórakoztatni....mert attól olyan messze vagyunk mindt ide Lacháza (messze van).

Még az a szerencse hogy nem É-Koreában vagyunk....nah ott foshatnának néhányan ilyen szereplés után....nem lenne mentális gebasz....elintéznék gyorsan a rotálást...!:D

Wenger meg nyilván hülye hogy megint olyan kezdőt küldött ki akivel még beginner szinten se lehetne lenyomni az ellent a FIFAba....!
10 éve
Törölt felhasználó
Na róla is ordít az önbizalom hiány és a gyámoltalanság. Minden megmozdulásában benne volt a veszély és látszott, hogy kivételesen technikás, de szinte az összes húzása rosszul sült el. Szerintem a meccs végén folyamatosan elpuskázott kontráink gyönyörűen tükrözték a csapat mentális állapotát.

Szólj hozzá