A Német Labdarúgó-szövetség a mai nap folyamán közleményben erősítette meg, hogy Mesut Özil térdsérülése komoly, a válogatott játékos 10-12 hetes kihagyásra számíthat.

A 25 éves irányitó a hétvégi Chelsea elleni rangadó alatt sérült meg, noha Özil végigjátszott a találkozót, sőt válogatottja keretéhez is csatlakozott.

A játékos azonban kedd délelőtt, miután megérkezett Frankfurtba jelezte a csapat orvosának, Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt-nak, hogy nem múló fájdalmat érez a bal térdében.

A német szakember mai vizsgálatai alapján Özil bal térd ínszalagja károsult, amely sérülés legalább 10, de normál esetben 12 hetes kényszerpihenőre ítéli a volt Real Madrid-játékost.

Az Arsenal így még nehezebb helyzetben a folytatásra, hisz nem Özil az egyetlen hosszútávú kieső, a német mellett Olivier Giroud és Mathieu Debuhy is hosszú hetekre vált harcképtelenné.

Theo Walcott, Serge Gnabry, Aaron Ramsey, Yaya Sanogo és Mikel Arteta azonban hamarosan visszatérhet, valamennyiük akár már a válogatott szünetet követő bajnoki mérkőzésen elérhető lehet Arsene Wenger számára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

10 éve
Törölt felhasználó
Rosicky izomsérülést szenvedett a cseh válogatott edzőtáborában. Nem vicc.
10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, pont azelőtt javítottam, mielőtt leírtad volna. :D
10 éve
Javítsd ki, mert már 1hónapja és 12 napja vagyunk szinte átigazolási pletkya nélkül. :lol: Mondjuk ilyen "Özil távozik" pletykák nem is nagyon kellenek. %-P
10 éve
Aron21: Olvasd csak vissza az uccsó kommentedet... :DD
10 éve
Törölt felhasználó
Hihetetlen, hogy egy hónappal az átigazolási piac lezárulta után képesek vagyunk ilyeneken pánikolni. :D

Szólj hozzá