Kezdőtizenegy: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Flamini, Cazorla, Ozil, Alexis, Welbeck

Kispad: Martinez, Monreal, Coquelin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Campbell, Lukas Podolski

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (133)

10 éve
Törölt felhasználó
Igazából szerintem Ox-al kellett volna kezdeni, hiszen akkor Özil játszhatott volna közepén, mert meg volt a 2 szélső az angol es Alexis személyében, mint a Galata ellen, Wilsehere pedig nyugodtan be jöhetett volna a második félidőben. Szerintem Wenger ezzel hibázott, illetve, hogy a nagy kedvel játszó Santit, illetve Sanchezt hozta le Özil helyett. 2-0 nal pedig inkabb campbellt kellett volna behozni, mint Rosickyt!
10 éve
Törölt felhasználó
Az előző 4 hozzászólással piszkosul egyetértek.
Nem a mostani vereség miatt vagyunk szarban, hanem alapvetően vagyunk szarban.
Évek óta egyhelyben toporzékolunk. A liga erősödött, a "kiscsapatok" kőkemények, de Wenger nem változtat, nem érti meg, hogy már nem a 2000-es évek elején járunk és nem tud változtatni. Nem érti, hogy a foci a pénzről is szól már (sajnos) egyszerűen költeni kell, ha el akarsz érni valamit.

Nem tudom miért kell olyan taktikával játszanunk, ami a fél csapatnak szenvedés.
Hogy 50millás Özilt miért kell a szélre száműzni, és ha szar, miért nem lehet lecserélni?
Miért kell minden szezont úgy kezdeni, hogy valamelyik poszton nincs játékosunk?
Miért nem lehet időben, ésszel cserélni, vérfrissítést adni a 2. félidőre?
Miért nincs motiváció? Sokszor úgy passzolgatnak a srácok, mintha nem akarnának játszani, ilyen vidd már innen a labdát érzésem van néha...
Miért nem tudunk kapuralőni? Fosrapasszoljuk az ellefél 16-osát, elveszítjük, lekontráznak, kikaptunk/x-eltünk. Rendszeres idei forgatókönyv!
Kb. ezek azok a hibák amin Wenger vagy sürgősen változtasson, vagy húzzon el.
Mert ha ez így marad, a jókis nagynehezen felépített angol magunk lelép.
És akkor leszünk nagy szarban...
10 éve
Törölt felhasználó
Pistike, előfordul, hogy kikapunk a cselzitől? Nem, hogy előfordul, hanem mindig ez történik. Nem nyertünk tavaly Pl-ben a Tottenhamenen kívül rangadót. Szar érzés, mikor azt látom, hogy rangadó jön. Reménykedek, hogy a rangadót tudjuk hozni DÖNTETLENRE. Ez semelyik címhez sem elég. Hacsak a riválisokat nem ejti ki a Wigan, vagy a Hull.

Mourinho nem jobb edző? Miért? 3 bl címe van, 1-et a Portoval hozott el, ami nem volt erősebb anno, mint az Arsenal kerete. Mourinho vs Wenger összecsapáson kaptunk 19 gólt, lőttünk összesen 6-ot...
Emellett Mourinho feleannyit töltött a PL-ben, de hétszer foglalta el az első helyet a tabellán, emellett Wenger csak négyszer. Sorolhatnám.
Wenger nem képes költekezni, mert sokallja az árakat, vagy a fizetést.

Amúgy Te a 3. helyet komolyan gondolod? Amióta elkezdtük a szezont eddig Ligakupából kiestünk, Bl-ben szépen nyitottunk 0-2vel egy gyenge Dortmund ellen, és 8. helyen állunk a bajnokságban, emellett van fél tucat sérültünk újonnan..
De beszéljenek a számok: 12 meccsből !NÉGYSZER! tudtunk csak nyerni.
Elment a sok pénz, hoztunk nagy neveket, már azt se lehet mondani, hogy nincsen padunk, de fontos posztra nem igazolt.

Saját részről engem nem érdekelne, ha nem nyernénk címeket. De legyünk legalább versenyben. Ha második-harmadik helyre bejutnánk, és nem a negyedikért vergődnénk, kezdenék elégedett lenni.
Emellett meg ne rajtunk döntögessék a rekordokat a riválisok. A jó játékosokat tartsuk meg, a szar játékosokat tegyük ki.

Szerk: Emellett rájottem, hogy az 'emellett' szót túl sokszor használom. Emellett elnézést kérek érte.
10 éve
Donz: Ott a pont! Épp az a baj, hogy évek óta egy helyben toporgunk, nem fejlődünk semmit, hiába jó (jobb) a keret. Évről-évre ugyanazok a hibák, és ez bizony az edző miatt van...
10 éve
Törölt felhasználó
Előfordul, hogy kikapunk a Chelseatől? Mourinho Chelseajét 12 alkalomból egyszer sem sikerült megverni... Egyszerűen minden évben ugyanúgy kapunk ki, mint ahogy most.

Szólj hozzá