A szeptemberi válogatott szünetet követő hétvégén máris rangadóval tér vissza az Arsenal, a londoniak a tavalyi bajnok Manchester City együttesét fogadják.

Egyik csapat sem 100%-os három forduló után, a hazaik utóbbi két mérkőzése döntetlennel zárult, míg az égszínkékek nagy meglepetésre otthon szenvedtek vereséget a Stoke City gárdájától.

Az ágyúsoknál várhatóan többen visszatérnek a mai keretbe, így Kieran Gibbs, Mikel Arteta, és David Ospina is elérhető Arsene Wenger számára, jóllehet Aaron Ramsey játéka kérdéses. A vendégeknél Stefan Jovetic és Fernandinho hiányozhat.

Mindkét oldalon új igazolás debütálhat, hazai oldalon a Deadline Day utolsó óráiban szerződtetett Danny Welbeck, a manchesteriek-nél Eliaquim Mangala várhat bevetésre.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Wilshere, Ramsey, Alexis, Ozil, Welbeck

A kispad: Ospina, Chambers, Gibbs, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (107)

10 éve
Athlon én voltam a 12edik ;-) "Az első gólt, ha nem Flamó védekezik, hanem Arteta vagy ne adj Isten, ott Chaberst játszatja Wenger, nem kapjuk."(Amúgy a kövi cikknél olvasd mit írtam Özilre)
10 éve
Leszarom, hogy ki mennyibe kerül, meg mik az elvárások, csak hozza a kért teljesítményt és formát. Nincs gondom azzal, ha valaki Özilt kritizálja, mert jogos bizonyos szintig a hurrogás. Csak közbe vegyük észre, hogy vannak még sebezhető pontok a csapatban...
10 éve
Törölt felhasználó
Özil megérdemelne egy kis támogatást, hiszen mégis csak nálunk játszik. Az embernek nincs semmi önbizalma az tisztán látszik, így pedig lehetetlen jól teljesíteni. Szerintem a védelem és a védekezésünk nem léte egy sokkal nagyobb probléma, mint Özil rossz játéka.
10 éve
Törölt felhasználó
engem nem :D És Jakcoxinál a pont. Joggal várjuk el egy 50 millás klubrekordot jelentő igazolástól,hogy többet nyújtson. ha mást nem legalább az akarást !
10 éve
Törölt felhasználó
Flaminin is látszódnak lassan az évek,ma közel sem az a Flamo volt akit megszoktunk.Özilt pedig már 1 éve mindenki emeli az egekbe,de én mindig is ugy gondoltam és gondolom is ,hogy Fabregas sokkal több hasznára lenne a csapatnak.
u.i.: bármikor benne lennék egy Cesc-MÖ cserébe. Tudom,hogy most ezreket megsértettem. :red:

Szólj hozzá