Az első forduló nyögvenyelős győzelme után egy rangadóval folytatódik az Arsenal számára a szezon, az ágyúsok a Goodison Parkba látogatnak, ahol az Everton lesz az ellenfelük.

A Mersey-partiak remek szezont tudhatnak maguk mögött, a bajnokság végéig harcban voltak a negyedik hely megszerzésért, végül mégis mai ellenfelük tett arra szert.

A két csapat háromszor találkozott egymással az előző idényben, egyszer az Arsenal, egyszer az Everton diadalmaskodott, valamint egy döntetlen is beépült az örök mérlegbe.

A hazaiknál Ross Barkley biztosan, Seamus Coleman valószínűleg kimarad, a vendégeknél Kieran Gibbs, Mikel Arteta, Theo Walcott nem bevethető, míg Yaya Sanogo játéka kérdéses.

A kezdőcsapat: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Monreal, Flamini, Ox, Wilshere, Ramsey, Ozil, Alexis

A kispad: Martinez, Bellerin, Koscielny, Rosicky, Giroud, Cazorla, Campbell

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (194)

10 éve
Azért jó látni, hogy vannak itt még józan ésszel gondolkodók is. Egész héten olvastam azt olvastam a twitteren némely külföldi rajongótól, hogy Giroud mekkora szar, és hogy mekkora idióta Wenger, hogy hagyja Balotellit a Poolhoz menni. Aztán ők örültek a legjobban OG egyenlítő góljánál...
kétség sem férhet ahhoz, hogy OG soha nem lesz Henry vagy RVP szintjén.. de ez az ész nélküli mocskolódás kezd felidegesíteni - ennyit még szerencsétlen Chamakh vagy Gervinho se kapott, sőt még a Silvestre-Squillaci páros se. Egyesek mintha azért szurkolnának, hogy OG minél több helyzetet hagyjon ki, hadd lehessen még jobban ekézni. :roll:
Természetesen Giroud nem játszik jól, vagy másképpen mondva: nem végzi jól a dolgát... ugyanakkor ez a tény elmondható jópár másik játékosról is. Az már táncsak nem OG hibája, hogy az első félidőben két gólt is kaptunk... bár ki tudja.
10 éve
Törölt felhasználó
Wilshere-t se hagyjátok ki, de ez elmondható kb mindenkiről az elmúlt meccseken.
10 éve
A Giroud-val kapcsolatos kritikák egy kicsit engem is kiakasztanak. Debuchy-t például senki se basztatja, pedig eddig egyik meccsen se volt valami meggyőző. Vagy Ramsey-t, akinek a gólján kívül ma nem volt értelmes megmozdulása.
10 éve
Törölt felhasználó
Donz, akármire javítod, a mi véleményünk bár különbözik, egyáltalán nem állítom, hogy nekem van igazam. Engem közel sem az basz fel, hogy Giroudra azt mondják, hogy a padra való. Bár szeretem a játékát, én se vagyok oda, hogy ő egyedül a klasszikus csatárunk Sanogon kívül.

Engem az idegesít, hogy amikor Ramsey góljával szépítünk, akkor nem azt olvasom, hogy "GÓÓÓÓÓÓÓÓL, gyerünk tovább", hanem, hogy megint ott érkezett a walesi, ahol egy csatárnak kellett volna lenni meg, hogy ha nem Giroud lenne elől, már vezetnénk. Amikor meg kiegyenlítünk a 90. percben a francia góljánál, akkor KUSS VAN. Nem ünneplés, hanem 3 ember örül, majd érkezik egy ilyen h "attól még szar". És mivel elég régóta vagyok az oldalon pontosan tudom, hogy más játékosnál sokkal nagyobb ováció lett volna. Azon már csak nevetek, hogy a legutolsó - hasamra ütök - Monreallal kapcsolatos cikk is oda lyukad ki, hogy nincs egy értelmes csatárunk.
10 éve
Törölt felhasználó
Akkor a kedvedért átjavítom arra, hogy egy fabatkét nem ér. Csak kicsit finomabban akartam megfogalmazni, hogy nem akarom a kezdőcsapat közelébe se látni a franciát.

Szólj hozzá