A klub idén is megrendezi az Emirates kupát, amely a csapat felkészülésének utolsó szakaszát szolgálja.

A meghívottak között található a spanyol Valencia, a portugál Benfica és a francia AS Monaco együttese.

Az Arsenal a portugál és a francia oldallal mérkőzik meg a mai, illetve a holnapi napon, mindkét mérkőzés 17:20-tól veszi kezdetét.

A tornát rendező ágyúsoknál Ospina kivételével négyen is bemutatkozhatnak, név szerint Joel Campbell, Mathieu Debuchy, Calum Chambers és Alexis Sanchez.

A kolumbiai hálóőr combizom sérülés miatt kénytelen kihagyni a soron következő két meccset, de előreláthatólag nem kell sokáig a partvonalon kívül tartózkodnia.

A kezdőtizenegy: Martinez; Bellerin, Chambers, Monreal, Gibbs; Flamini, Ramsey, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Campbell; Sanogo

Kispad: Szczesny, Debuchy, Koscielny, Arteta, Wilshere, Giroud, Sanchez, Cazorla, Coquelin, Akpom, Miquel

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (108)

10 éve
Törölt felhasználó
Zseniális játék volt az 1. félidőben...erre lehet építeni...főleg ha jön 1 VKP.- like Khedira :))
10 éve
Törölt felhasználó
Grat a csapatnak, szép győzelem volt!

Ez a Benfica közel sem hasonlít a tavalyi csapatukra. A fél csapatot eladogatták.
Markovic(Liverpool), Oblak(Atletico), Siqueira(Atletico), Rodrigo(Valencia), Andre Gomes(Valencia), Cardozo(Trabzonspor), Garay(Zenit).
Sajnos így nem voltak méltó ellenfél.
10 éve
Törölt felhasználó
Bár tényleg nem szabad sok következtetést levonni a mai meccsből, a csapatban, illetve keretben lévő potenciál világosan látszik. Egyszerűen zseniális gólokat rúgtunk, úgy, hogy a legeslegszebb akció végén pont mellé ment a lövés (Campbell). Vannak olyan érzéseim, hogy Khedira ügyben még lesz fordulat, de az is előfordulhat, hogy egy teljesen új név kerül elő. Könyörgöm legyen már megint 17:20!
10 éve
Törölt felhasználó
Remélem olyan meccs lessz holnapi mint a mai. Sokat rugunk , jól játszunk,szépen támadunk, és a chilei támadó cipőjére pattanva a hálójába pattan a labda (ha lehet nem csak 1-szer).
10 éve
Gibbs-nél jobb balhátvédet nem is lehetne találni.A támadásokban első osztályú és az utóbbi 2-3 szezonban védekezésben is nagyon megbízható lett, ha tetszik ha nem ő lesz az elkövetkezendő hosszú időben az Arsenal balhátvédje!

Milyen gyilkos keretünk lesz,ha visszatér mindenki :D
Kapusok: Szczesny,Ospina,Martinez

védők: Bellerin ,Debuchy, Chambers, Mertesacker, Koscielny, egy új KH(?),Hayden, Monreal, Gibbs

KP: Diaby(?), Flamo, Arteta, Ramsey, Cazorla, Wilshere, új VKP(?), Coquelin ,Özil, Rosicky,Chambo,Zelalem

támadók: Podolski,Walcott,Sánchez,Giroud,Campbell,Sanogo,Akpom

Remélem senkit se hagytam ki.Hát....lesz kikből szemezgetnie a Mesternek! :D Tuti lesz 1-2 játékos aki megy kölcsönbe vagy végleg majd.Gnabry szerintem biztosan,de Akpomnak és Zelalemnek is jót tenne egy sikeres kölcsön időszak, de még ide lehet sorolni Haydent és Bellerint is.

Szólj hozzá