Abou Diaby az Arsenal hivatalos weboldalának elárulta, jó érzés volt egy félidő erejéig pályára lépni a csapat első felkészülési meccsén, a Boreham Wood ellen múlt szombaton.

A francia játékos az előző szezon végén már tétmeccsen is játszhatott azt követően, hogy több mint egy évig hátráltatta egy térdsérülés. Diaby számára azonban az idei felkészülési időszak különleges fontossággal bír, hiszen ismét a megfelelő szintre kell hoznia magát.

Azt gondolom, hogy jó alkalom volt ez a csapatnak, hogy elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. Nagyszerű meccs volt egy remek ellenfél ellen, nagyon elégedettek vagyunk. - mondta Diaby.

 

Egy évig nem tudtam 45 percet játszani, szóval nagyon örülök, hogy volt egy rendes félidőm. Remélem, hogy minden így marad a továbbiakban is.

 

Eddig nagyon jó az előszezon. Még hátra van három hét, remélem, hogy a 90%-át teljesíteni tudom majd. A következő állomás New Yorkban lesz, egy újabb remek ellenfél és egy barátunk ellen. Nagyon izgatott vagyok, már alig várom, hogy egy igazi legedna ellen játszhassak.

Arséne Wenger is úgy fogalmazott, hogy egy fitt Diaby nagy hasznára lehet a csapatnak.

Reméltük, hogy Abou gond nélkül teljesíti a félidőt. Ez megtörtént, s nagyon örülünk.

 

Óriási erősítés lenne a csapatnak egy fitt Diaby. Jelenleg lépésről lépésre haladunk vele, szóval jó hír, hogy egy félidőt tudott teljesíteni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

10 éve
Törölt felhasználó
Róla mindig a 2 évvel ezelőtti Liverpool elleni idegenbeli meccsünk jut eszembe. Na ott abszolút világklasszis szinten játszott! Fájó belegondolni, hogy milyen pályája lehetett volna, ha nem ennyire sérülékeny. De én szorítok neki, mert ahogy Wenger is mondta, egy fitt Diaby óriási erősítést jelenthetne a csapatnak.
10 éve
Egy felelősségteljes klub aki címekért akar menni nem alapozhat arra, hogy hátha egészséges lesz ez meg az. Emellett Én is tartom azt a véleményemet hogy Ő és Ramsey lenne az ideális páros.

De kell egy fasza vkp mert mi van ha az lesz ami szokott mindig....ha már csatárt nem akar valami tébolyult oknál fogva akkor erre legyen gondja legalább.
10 éve
Törölt felhasználó
Legnagyobb tanár lehetne...
10 éve
Törölt felhasználó
Végre játszott!! :) Ha egészséges lesz nem biztos, hogy igazolunk középre, inkább a védelembe érkezhet valaki.
10 éve
Amúgy pont egy Diaby-féle középpályásra van szükségünk. Kár ,hogy sokat sérült.

Szólj hozzá