Összességében remek hírekkel szolgált Arsene Wenger csütörtöki sajtótájékoztatóján, a francia elmondása szerint a hosszú távú sérültek mindegyike fitt a Burnley elleni mérkőzésre.

Így tehát Arteta, Wilshere, Debuchy és akár Diaby is utazhat a Turf Moor-ra, de jó eséllyel Wojciech Szczesny is felépül kisebb borda sérüléséből. Aaron Ramsey szintén bevethető.

Diaby, Arteta és Wilshere is jól reagált a keddi mérkőzésre. Fizikálisan jó állapotban vannak és immáron elérhetőek. Remélhetőleg nem lesz több problémájuk a szezon folyamán.

- mondta

Debuchy rendben van. Az U21-ben csak három túlkoros kaphat szerepet, és úgy éreztem ő van a legjobb állapotban négyőjük közül. Fizikálisan jó állapotban van, készen áll. Nyilvánvalóan van egy kisebb meccshiány a lábában, de orvosilag rendben van.

Szczesny akár már a hétvégén visszatérhet a keretbe.

Egyedüli sérültként Alex Oxlade-Chamberlain említhető meg, az angol középpályás hátsó combizom sérülése lassabban javul vártnál, így további két hetes pihenő vár rá. Koscielny hétvégi játéka kérdéses, de az első tesztek jól sikerültek.

Chamberlain további két hétig még biztosan nem bevethető. Koscielny a combjával bajlódik, a tegnapi vizsgálat eredménye egészen biztató, de a mai teszt fog dönteni a játékáról.

Mindenki más elérhető.

- zárta szavait

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

9 éve
Törölt felhasználó
Első olvasásra lemaradtam a remélhetőlegről szóval ez kijelentésnek tűnt "Nem lesz több problémájuk a szezon folyamán." LOL
9 éve
Törölt felhasználó
Szczesny, Gibbs, Gabriel, Arteta, Wilshere, Walcott, Welbeck

Durva, hogy Debuchy és Rosicky (vagy Wilshere, Gibbs persze) még a padra se férnek be jelen pillanatban. Ha Ox felépül, az még nagyon durva lesz.

Szólj hozzá