Az Arsenal csütörtök kora este hivatalosan is bejelentette a chilei támadó, Alexis Sanchez érkezését a Barcelona együttesétől, aki így a második legdrágább vásár lett a klub életében.

A 25 éves játékos Wenger első számú kiszemeltje volt a csatár poszt megerősítésére, Sanchez mellett szól, hogy mind a széleken, mind pedig a középcsatár szerepében képes kiváló teljesítményt nyújtani.

Az egyelőre kérdés marad, hogy a francia melyik pozícióban kívánja leginkább játszatni új szerzeményét, de bizonyára több szerepkörben is fel fog tűnni az elkövetkezendő szezonban a chilei.

Több játékos, köztük a tavalyi szezon legjobbja, Aaron Ramsey is üdvözölte Sanchez érkezését a klubnál, a walesi középpályás remek igazolásnak tartja a katalánoktól érkező támadót.

Tisztában vagyunk a képességeivel - egy nagyon gyors játékos, aki könnyen a védők mögé tud kerülni, s mindig megjátszható.

- kezdte

Fantasztikus tehetsége van, amit a Barcelona-nál és a világbajnokságon is bebizonyított. Biztos vagyok afelől, hogy könnyedén befog illeszkedni a csapatba és csillogtatni fogja tudását.

Egy remek igazolás számunkra, aki határozattan minőséget hoz a csapatba. Már nagyon várjuk a közös munkát vele.

- zárta interjúját a 23 éves középpályás

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

10 éve
Törölt felhasználó
di Maria főnyeremény lenne, de olyan híreket olvastam hogy PSG elhalássza a MU elől. De vele már tényleg sokan lennénk valószínűleg.
10 éve
Törölt felhasználó
Még Wengus állítólag próbálkozik elhozni di Mariát is

Szólj hozzá