Angol lapértesülések szerint az Arsenal elutasította a Manchester United érdeklődését Thomas Vermaelenért, s Arséne Wenger akár új szerződést is ajánlhat a belga játékosnak.

A 28 éves védő jövője azért vált bizonytalanná az Arsenalnál, mert az elmúlt szezonban csak kiegészítőszerepet kapott a padon Per Mertesacker és Laurent Koscielny mögött annak ellenére, hogy ő a csapat kapitánya.

Néhány hete felmerült az angol médiában, hogy a Manchester United éppen Vermaelennel szeretné megerősíteni a sorait - egyes lapok még azt is tudni vélték, hogy a játékos szóban már meg is állapodott a Vörös Ördögökkel. Ezt később mind Vermaelen, mind a játékos menedzsere cáfolta.

Bár a Manchester United továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze Vermaelent, az eddigi érdeklődéseket Wenger rendre elutasította - a Daily Mirror szerint pedig azt sem kizárt, hogy hamarosan új szerződést kaphat a védő, akinek a jelenlegi kontraktusa 2015-ben jár le.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

10 éve
Törölt felhasználó
Hát ne legyen igazam, mert tökéletes duó lenne, de, ha a Metro írja, akkor nem kell komolyan venni. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Hm... kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Vagy is hogy van e egy kevés igazság tartalma :D Remélem igen

http://metro.co.uk/2014/06/28/arsenal-will-sign-alexis-sanchez-and-morgan-schneiderlin-in-42m-double-deal-4779825/
10 éve
Törölt felhasználó
Ez a páros védő téma ott bukik meg, ha az egyik fél mindkettő párosból egyszerre sérült, és már meg is van bontva az összeszokott pár, akkor meg minek. És nem csak 2 játékosnak kell összeszoknia, hanem 11-nek. Persze lehetne minden posztra 2 azonos képességű játékos, így két teljesen különböző kezdő, talán a Citynél, talán 1-2 évig, aztán még ott is megunnák a kevés játékot, hiába a nagy fizetés, és el akarnának igazolni, legalábbis egy részük biztos, de idővel még a klubnak se érné meg.
A másik meg ugye a PL, BL nevezési limit, még nem számoltam utána, és kicsit gyanús, de ha igaz, és már senki nem távozik az első kertből, akkor csak 3 játékost nevezhetünk még, és egy kapus és RB biztos kell, így a maradék biztos nem CB lesz.
Update: Valóban csak 3 hely van, szóval ha jön támadókp és védekezőkp, akkor egyáltalán nem hihetetlen Arteta és Cazorla esetleges távozása, de sokkal valószínűbb hogy nem jön oda senki. Sőt jövőre már Ox-t és Sanogo-t is nevezni kell, és mivel Rosicky 2 évvel hosszabbított, hogy ha most hármat vagy többet igazolunk, akkor jövőre nem igen jön senki, csak ha megy is.
10 éve
Törölt felhasználó
És még képes 120 percet végig hajtani, nem lehetett lelőni a meccsen, egy igazi pitbull!! Tényleg nagyon jó igazolás lenne. Szárnyalni tudna a játék rendszerünkben.
Bár én nem merem magam bele élni, mert már a unitedről is lehet olvasni, hogy megakarja szerezni... szóval...
10 éve
Törölt felhasználó
Sanchezről pletykálnak a facebookon. Nem csak azt bizonyította be tegnap, hogy mennyire technikás, gyors és higgadt befejező, hanem, hogy remekül játszik középen is, ha kell egyedül, ha kell egy más típusú csatár mellett (Giroud), valamint, ami a legfontosabb, hogy a hátára tudja venni a csapatot a nehéz pillanatokban és tud vezéregyéniség lenni. Ezek mind olyan tulajdonságok, amikre nekünk égetően szükség van és ezért talán az ő leigazolásában érzem a legnagyobb izgalmat. Röviden és lényegre törően: KELL!!!!!!!!!!!

Ui.: remélem senki nem akar jönni nekem a kihagyott tizenegyesével. :D

Szólj hozzá