Angol lapértesülések szerint Arséne Wenger vagy Phil Jones, vagy Chris Smalling játékjogát szeretné megkapni a Manchester Unitedtől, hogy elengedje az Arsenal csapatkapitányát, Thomas Vermaelent a Vörös Ördögökhöz.

Vermaelen sorsa már hetek óta a levegőben lóg, ráadásul maga Wenger sem tudja garantálni a belga védő maradását. A francia menedzser a Boreham Wood elleni meccset követően úgy fogalmazott: ha Vermaelen távozna a nyáron, akkor mindenképpen fog egy új védőt igazolni.

A nyár folyamán a Manchester United már benyújtott egy hivatalos ajánlatot Vermaelenért, ám ezt az Arsenal azonnal elutasította. Louis van Gaal csapata azonban várhatóan újból fel fogja keresni az Ágyúsokat, s igyekszik majd kihasználni, hogy védő a több játéklehetőség reményében szeretne csapatot váltani.

Az angol Guardian és Daily Mirror lapok szerint Wenger inkább játékosra cserélné Vermaelent, akinek a kivásárlási árát a jövőre lejáró szerződése miatt 10 millió fontra saccolja a Manchester United. A szóban forgó források szerint Wenger szívesen látná a csapatában akár Phil Jonest, akár Chris Smallingot - tudni illik, a francia mindkét angol játékost szerette volna leigazolni előző csapatuktól, a Blackburntól, illetve a Fulhamtől.

Vermaelen sorsa tehát még nem dőlt el, de a belga védő hamarosan visszatér a világbajnokságot követő nyaralásából, s ez minden bizonnyal meggyorsítja a körülötte zajló folyamatokat. Az az Arsenal szempontjából viszont nem feltétlenül jó hír, hogy Vermaelen a családjával éppen Robin van Persie-ékkel nyaral Barbadoson, ez az eset sokat sejtető lehet a későbbiekre nézve is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

10 éve
Törölt felhasználó
A cikkhez hozzászólva én Phil Jones-nak örülnék. Van benne potenciál hajtós játékos aki jó lenne DM pozícióban és CB pozícióban is. Smalling szerintem annyira nem jó, ahogy indult a karrierje. Ha Vermaelen megy, márpedig van rá sansz és Jones-t hoznám a helyére. Jól járnánk mert még fiatal is és lenne variációs lehetőségünk Angol játékosról van szó, szóval kéne ráfizetni ezért érzem úgy hogy sántít a dolog.
10 éve
Törölt felhasználó
Egyet kell értenem. Az ár magas, de ennyi volt a kivásárlási ára. A Real meg vicc amit művel. 80 millió egy 5 meccsen jól játszó fiatalért? Gareth Bale árát is sokkaltam, na de egy konzisztensen jól telejsítő emberrel volt szó, aki kulcsember volt a Tottenham-ben és vitte hátán a csapatot. Rakitic ugyanez volt a Sevila-ban és az a 30 nem sok érte. James a Monaco-ban nem villog, és maradjunk abban, hogy nem kutyaütőkkel jászik együtt. Kondogbia, Mutinho, Falcao nem rossz nem nevek szerintem. A Real amilyen jól igazolta Kroos-t aki simán megérte az árát akkora bakot lőtt a kolumbiaival. Egy Isco-t sokkal többre tartok és egy Di Maria-t szintén. Padra igazlni 80 milliórét olyan posztokra ahol Bale, Di Maria, Ronaldo és Isco játszik?
10 éve
Törölt felhasználó
Arsenal856! Idén Mathieu elég jó szezont futott, középen, szerintem nem alaptalan a leigazolása. Az ár nyilván magas egy 30 éves játékosért, de ennyi volt a kivásárlási ára, nem tudtak mit tenni. Egyébként Enriquevel sokkal inkább teljesítmény szerint igazolnak - ezt példázza Rakitic leigazolása is - mintsem nevek alapján, és ez inkább becsülendő, mintsem nevetség tárgya. Számomra sokkal nevetségesebb, ami a királyi gárdánál megy.
10 éve
Hát ez parádés 🐍 🐍 🐍 ez még viccnek is rossz, pedig megtörtént 🐍
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-francia-vedo-erkezett-valenciabol-hivatalos-2352003
20 milla ezért a szivarért... 🐍 ráadásul az 50 millás kivásárlási ára csak fokozza a röhögő görcsöm 🐍 Az ára alapján többet ér, mint Mascherano v Dante v Pepe 🐍 Garay-ért fizetett 20 millát a Zenit a Benficának, ő nem kellett a Barcának, szerintük jobb ez a vén 2x-es válogatott középső védő? (hosszú évekig balhátvéd poszton játszott)
10 éve
Ja, és Haydent én is eltudnám képzelni 4. számú kh-nak.

Szólj hozzá