Bacary Sagna távozásával egészen biztosan érkezik egy jobbhátvéd a csapathoz az idei nyár folyamán, jóllehet a kiválasztott kiléte eleddig erősen kérdéses.

Rengeteg pletyka jelent meg a sajtóban a potenciális helyettesről, s úgy tűnt, hogy a legesélyesebb játékos Serge Aurier lehet a gall védő által hagyott űr betöltésére.

Az utóbbi napokban viszont hiteles források erősítették meg azon információkat, miszerint Arsene Wenger nem tartja késznek az elefántcsontpartit a jobb oldali védő poszt betöltésére.

Több napilap tudni vélte, hogy Wenger egy tapasztaltabb védőt keres a piacon, ilyen játékos az Atletico Madridban szereplő Juanfran, aki viszont tavaly nyár után ismét elutasította a londoniak megkeresését.

A legfrissebb hírek szerint a választás Calum Chambers-re eshet, akiért már ezelőtt is mutatott érdeklődést a klub,  most viszont aktualitását nyerte a helyzet, így ajánlatot tehet érte az Arsenal a közelgő hetekben.

A 19 éves játékost hosszú ideje figyeli Wenger, mellette szól, hogy a klubcsapatán kívül a korosztályos válogatottban is kiemelkedő és megbízható teljesítményt képes nyújtani fiatal kora ellenére.

A francia menedzser számára nem utolsó szempont, hogy Carl Jenkinson minőségi vetélytársat kapjon, Chambers egyébként nem lenne olcsó mulatság, a hírek szerint 10 millió font feletti összeg ellenében vihető.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (69)

10 éve
Törölt felhasználó
Semmit nem számítottak volna a rangadók, ha azt a 4-5 meccset a kicsik ellen hozzuk, amit kellett volna.
Pletyka szinten rengeteg név van, mint mindig, azok közül nagyon nagyon remélem hogy soha az életbe nem fog itt játszani, Barry, Khedira, De Jong, Balotelli, Reina, Lescott, Valdes, Menez, Milner.
10 éve
Törölt felhasználó
bojan! Usmanov szerintem csak szimplán jó fényben akarja beállítani magát. Mióta nyilatkozza már le ezeket, hogy kész újabb részvényeket vásárolni, meg így meg úgy, és azóta se történt semmi. Számomra ő is csak egy a sok közül.
10 éve
TitiHenry: Szerintem nem rossz nevek. Elférne néhány közülük jobb híján.
10 éve
Törölt felhasználó
Közben Usmanov lenyilatkozta, hogy mindig készen áll arra hogy növelje részesedését az Arsenalban!Még a végén olajosok leszünk :coolsmile:Most már csak rá kellene birni az amerikai tőkést hogy szabaduljon meg a gyümölcsöző vállalkozásától 🐍!
10 éve
Törölt felhasználó
a rutin meg az évek :lol: :lol: :lol:

Szólj hozzá