Nem várt fordulat következett be az Arsenal keretében, miután hétfőre virradóan a Daily Mail, majd egyre több megbízhatóbb forrás is lehozta azt hírt, miszerint Calum Chambers a Fulhamhez kerülhet kölcsönben.

A BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein szerint mind Chambers, mind az Arsenal vezetőedzője, Unai Emery rendszeres játéklehetőséget akar, ám miután a baszk tréner ezt az Arsenalnál nem tudja garantálni, ezért engedélyezte az angol védő váltását a Fulhamhez.

A londoni csapat idén nyáron véglegesen is megvette volna Chamberst, ám végül a játékos új szerződést kötött az Arsenallal. Korábban, a 2016/17-es szezont a Middlesbrough-nál töltötte kölcsönben, erre most a frissen feljutó Fulhamnél lesz lehetősége, miután a fehérek védőhiánnyal küszködnek.

Chambers ideiglenes távozásával körvonalazódik, hogy várhatóan Sokratis és Mustafi lesznek Emery első számú védői. A goal.com szerint Rob Holdingnak és Mavropanosznak is akadtak volna kérői, de az Arsenal őket még kölcsönben sem akarja elengendi.

Kérdés viszont, hogy akar-e Emery a távozó Chambers helyére valakit igazolni. Egyes hírek szerint Jerome Boateng is esélyes lehet, bár nem valószínű, hogy az Arsenal túl tud licitálni a Manchester Uniteden. A Standard Sport megbízható újságírója, James Olley pedig arról számolt be, hogy a Besiktas 28 éves védőjét Domagoj Vidát szemelte ki Sven Mislintat, igaz a horvát játékos körülbelül 25 millió euróba kerülne, és egyelőre az Arsenalnak még pár játékost el kellene adnia, hogy legyen Vidára forrása.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

6 éve
Szóval Chambers-t kölcsönadtuk, Jenkinson pedig marad...smh
6 éve
Hát ennél azért többet vártam a jó Sventől...
6 éve
kovax: Az örök károgóknak lehet baj lenne, nekem biztos nem. Idáig én nagyjából elégedett voltam az átigazolási időszakkal, de úgy tűnik még változhat a véleményem ebben a pár napban.
6 éve
Törölt felhasználó
Ha meg Vida a pool-ba menne, akkor az lenne a baj, hogy nagyon erősödtek, végre lesz a pool-nak egy jó védője, Klopp tud igazolni stb.
6 éve
Nem tudom elképzelni azt, hogy Perez és Welbeck is távozik és nem jön a helyükre senki. De a legjobb az lenne ha maradna Lucas. Welbeck meg mehet isten hírével.

Szólj hozzá