Arsene Wenger mondhatni zseniális hírekkel szolgált a közelmúlthoz képest, lévén Nacho Monreal mellett a szezon egyik legnagyobb kulcsfigurája, Aaron Ramsey is visszatérhet a keretbe.

A francia tájékoztatása szerint mindkét játékos visszatért a teljes körű edzéskehez, és akár már a vasárnapi, kulcsfontosságú jelentéssel bíró Everton elleni összecsapáson is elérhetőek lehetnek.

További remek hír, hogy a több, mint egy évet partvonalon kívül töltő Abou Diaby visszatért a klubhoz és nem áll messze attól, hogy elkezdje az első csapattal való tréninget.

A francia vonal jól halad a felépüléssel, Laurent Koscielny sérülése szépen javul, a kiváló szezont futó gall védő a hévégén még nem, de a Wigan elleni FA kupa elődöntőn már elérhető lehet, Wenger számításai szerint a jövőhét elején állhat edzésbe 'Lolo'.

Jack Wilshere és Mesut Özil határozottan nem elérhető a hétvégi ütközetre, s várhatóan a Wembley-ben sem lép majd pályára egyikőjük sem, ellenben a német az azt követő mérkőzésen már hadra fogható lehet. Az angol középpályás jól halad a felépülésével, de neki még szüksége van két-három hétre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem lesz azonnal nagy hatása a csapatra, elég sokat hagyott ki. Kell neki 2-3 meccs, mire újra belejön. Én nem kockáztatnék vele, max csereként játszatnám, ahogy a wigan ellen is. Utána viszont már, ha a játéka/formája is igazolja, vissza lehet tenni a kezdőbe, és onnantól a papírforma-meccseken döntő szerepe lehet. Pont azt néztem,h az Everton sorsolása egy fokkal erősebb a miénkénél, így a hétvégén egy pont is megnyugtató "előnyt" jelenthet a hajrára nézve. Persze a 3 pont az elsődleges cél :)
10 éve
Törölt felhasználó
Hát Ramsey igazi lökést fog adni a csapatnak - és nem csak azért, mert a (fél) szezon legjobb Arsenal játékosa tér vissza, hanem azért is, mert baromira híján vagyunk a középpályásoknak! Csak ne legyen semmi visszasérülés.

Szólj hozzá