Szombaton talán több, mint súlyos verségbe szaladt bele az Arsenal, ezzel is csökkentve további esélyét a bajnoki címet illetően - Arsene Wenger csapata 6-0 arányban kapott ki a Stamford Bridgen.

A csalódottság netovábbja volt érezhető a hétvégi zakó után, mind a játékosok, mind pedig Wenger részéről, akinek elmondása szerint a mai bajnoki egy remek lehetőség az önbizalmuk visszaállítására.

Amennyiben ma begyűjti a három pontot az Arsenal, úgy 4 pontra csökkenti hátrányát a Chelsea-vel szemben, majd hétvégén egy kulcsfontosságú rangadó következik a Manchester City együttese ellen, ahol egy esetleges vereség végképp rányomná a bélyeget a csapat idei bajnoki esélyeire.

Jó hír a hazaik számára, hogy Kieran Gibbs eltiltását eltörölték, még Oxlade-Chamberlaint felmentették ez alól, így mindketten pályára léphetnek a mai napon.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Sagna Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Flamini, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Cazorla, Giroud

Kisapd:  Fabianski, Jenkinson, Bellerin, Kallstrom, Sanogo, Gnabry, Podolski.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (196)

10 éve
Törölt felhasználó
Hol van a probléma? Ott, hogy a felfogásod nagyon gyenge. Sajnállak.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem rosszabb cél, mint okoskodni, nemde?
10 éve
Törölt felhasználó
te csak kötekedni vagy itt és kiforgasd mások szavait vagy mi a vér??
10 éve
Törölt felhasználó
Vagy esetleg úgy érted, de abba bele se merek gondolni, hogy egy szurkoló kritizálhat egy játékost vagy edzőt de egy másik szurkolót nem? Segíts kérlek
10 éve
Törölt felhasználó
Touré 5! Nem értelek! Hisz elmondja mindenki a véleményét, kritikáját. woálá Te is elmondtad, hol a probléma?

Szólj hozzá