A Premier League 30. fordulójában a White Hart Lanre utazik az Arsenal, ahol nagyon fontos Arsene Wengerék számára a három pont megszerzése.

Egy esetleges döntetlen vagy vereség nagyon nehéz helyzetbe sodorná az ágyúsokat 8 fordulóval a bajnokság vége előtt.

Az idei szezonban is rengeteg a sérült az Arsenalnál, így Mesut Özil, Jack Wilshere, Aaron Ramsey és többek között Theo Walcott sem elérhető, holott ezen játékosok mind kulcsszerepet vállaltak idén a londoniak sikerességében.

A várakozásokkal ellentétben Kim Kälmström még sem lesz ott az Arsenal kispadján, egyelőre nem ismert a svéd középpályás kimaradásának oka.

A kezdőtizenegy: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Ox, Arteta - Podolski, Rosicky, Cazorla - Giroud

Kisapd: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Jenkinson, Flamini, Gnabry, Sanogo


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (62)

10 éve
A védelmen kívül ma nem nyújtottunk épkézláb teljesítményt, perzse Rosi gólján kívül. Vártam volna, hogy rúgunk még egy gólt a magasan védekező Spursnek, de Giroud, Poldi, Chambo sorra hozták a szarabbnál szarabb megoldásokat. De nyertünk, annyi a lényeg.
10 éve
Így kell ezt! Nagyon hasonlított ez a meccs a szeptemberi bajnokihoz. Ott se játszottunk túl jól, de azt is megnyertük. Chamberlain meglepően rosszul játszott, de mentségére szóljon, hogy a Bayern ellen mindent beleadott. Cazorla sokkal hátrébb játszott, mint szokott és ez is meg is látszódott a teljesítményén. Az Arteta-Rosicky kettős hibátlan volt. Élete egyik legszebb gólját rúgta a cseh. A hátsó négyes szinte hiba nélkül hozta le a meccset, nem úgy mint Szczesny. A 2. félidő elején megúsztuk azt a két bakit. Ha megnyerjük a Swansea elleni elhalasztott meccsünket, akkor feljöhetünk 1 pontra! Feltéve, hogy nem kapunk ki jövőhéten a Chelsea ellen.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem játszottunk jól, de most a 3 pont a legfontosabb! A Kos-Per duó pedig fantasztikus!
Negatív irányba Giroudot lehet szerintem kiemelni, mert ma is bebizonyította, hogy egy semmirekellő, használhatatlan csatár. Fizikailag nulla, gyakorlatilag az és akkor veszi el tőle a labdát, amikor csak akarja. Egy normális megmozdulása nem volt ma sem.
10 éve
Törölt felhasználó
idén 3 meccs alatt nem kaptunk gólt ezektől a balfaszoktól :D :D :D
10 éve
Törölt felhasználó
MEGVAN! Ha nehezen is, de behúztuk és ez a lényeg! Más kérdés, hogy már az első félidőben is eldönthettük volna a mérkőzést. Nem játszottunk jól, különösképp a második félidőben, de tényleg az a fontos, hogy miénk a három pont! Szép volt fiúk!
GO-GUNNERS!!!!

Szólj hozzá