Az olasz hálóőr 9 évet töltött az Arsenalnál, többször is kölcsönadta klubja különböző együtteseknek, de soha nem tudta elnyerni az első számú kapus pozíciót a csapatnál, így jobbnak látta mindkét fél, ha távozik - véglegesen.

Mannone 2013 nyarán igazolt a Sunderland együtteséhez, ugyan a fekete macskáknál sem sikerült elsőre beverekedni magát kezdőcsapatba, de idővel egyre formába lendült az olasz, és jelenlegi edzője, Gus Poyet bizalmát is sikerült elnyernie.

Várhatóan holnap délután Mannone fogja a vendégcsapat kapuját őrizni, a fiatal hálóőr elmondása szerint érzelem teljes visszatérés lesz számára az Emiratesben való játék, hisz szép és boldog éveket töltött a klubnál.

Arsene Wenger a mai napig nagyra tartja az egykori Atalanta játékost, a francia menedzser ugyanakkor jobbnak látta elengedni Mannonet, hisz mind Fabianski, mind pedig Wojciech Szczesny előtte állt a rangsorban.

16 éves volt, amikor próbajátékon szerepelt nálunk, képességei alapján pedig úgy döntöttem, leigazolom. Kifejezetten boldog vagyok a teljesítményét látván, a karrierje egyre inkább felfelé ível.
Kellemes, de nagy probléma volt eldönteni, hogy a három fiatal kapusom közül melyiket játszassam. Lukasz, Vito és Wojciech is top kvalitású játékosok.
Tavaly nyáron hosszas gondolkodás után arra döntésre jutottam, hogy elengedem Vitot, hisz megérdemelte, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjon valahol máshol.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá