Csúcsrangadót rendeznek a Premier League 25. fordulójában, a listavezető Arsenal a negyedik helyezett Liverpoolhoz látogat.

Az idei szezon egyik meglepetés csapata mindenképpen a Mersey Parti együttes, jó szereplésük nagyban köszönhető a Sturrdige-Suarez kettősnek, akik ontják a gólokat az idei szezonban. Csak úgy, mint novemberben, ma is résen kell lenni Koscielnyéknek.

A hazaik sem állnak hadilábon a sérültekkel, Agger, Sakho, Lucas és José Enrique is maródi, míg a vendégeknél Theo Walcott, Abou Diaby, Aaron Ramsey és Mathieu Flamini nem játszhat, utóbbi eltiltás miatt.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Ozil, Giroud

Kispad: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Gnabry, Podolski, Bendtner

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (246)

10 éve
Bocs eriCesc, hogy most jutottam ide a válaszra. Nem azt mondtam, hogy Özilnek nem lett volna jobb megoldása, az említett 27:20-as példa azt mutatta, hogy két játékos kivonta magát a játékból (ott épp Ox, de Giroudról is találtam volna egy jó pár ilyet). A másik 3 támadó középpályás küzdött helyettük, és így nehezebb helyeztük volt, mintha 5-en lettek volna kb. a 8-9 Liverpoolos ellen, hisz ők visszahúzódtak és kontrára játszottak.
10 éve
Törölt felhasználó
Nagy a csend a csapatnál!!!Remélem mindegyikük magába száll-szállt,a takarítóig mert aki az ARSENAL mezét viseli,még egy ilyet nem engedhet meg magának!!!
10 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek eriCesc-el! Mi egy nagyon szar napot fogtunk ki, a Liverpool egy piszok jót! Ha másnap lejátszották volna 99,9% hogy nyerünk, vagy döntetlen!
10 éve
Törölt felhasználó
sosimaster! A látottak alapján nekem nem tűnik olyan valószínűtlennek, de persze mindenki eldönthet maga, hogy mire alapozza a csapatról alkotott véleményét, erre az egy meccsre, vagy az azt megelőző 60-ra, amit tavaly február óta lejátszottak a srácok!
10 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Egyszerre? Az úgy elég valószínűtlen.

Szólj hozzá