Tilos pontot veszíteni az Arsenalnak a mai napon, ugyanis amellett, hogy egy pontos lemaradása van az első helyet illetően, a következő másfél héten belül a Liverpoollal és a Manchester Uniteddel is megmérkőznek az ágyúsok.

Maga Arsene Wenger elismerte, hogy az idei bajnoki aranyról a rangadók végkimenetele dönthet, de emellett természetesen szükséges begyűjteni a három pontot a papírformának titulált mérkőzéseken is.

Az idei szezonban már egyszer megmérkőzött a két csapat, közel sem volt olyan könnyű dolga az Arsenalnak a Selhurst Parkban, mint ahogy azt sokan elképzelték. Ma sem veheti két vállról a mérkőzést Arsene Wenger együttese.

A hazaiknál szokás szerint több játékos a maradóiak listáján található, így Aaron Ramsey további hat hétig nem bevethető, az új igazolás Kim Kallstrom egy hónapra esett ki, öröm az ürümben, hogy Jack Wilshere jövőhéten már játékra jelentkezhet.

Kezdőtizenegy: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud

Pad: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Zelalem, Gnabry, Bendtner

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (70)

10 éve
Nagyon jól jött ez a két gól Chambonak. Csak úgy mint Cazorlának az Aston Villa ellen. Sérülésből tért vissza, és ez egy jó önbizalom növelő meccs volt a számára. Kezdi vissza nyerni a szezon eleji formáját.
10 éve
Törölt felhasználó
hogy legyen egy kis SVÉD vér is köztünk :D :D :D
10 éve
Törölt felhasználó
Itthon mindig a győzelem a cél, nem számít ki az ellenfél. Legyen az a Crystal Palace vagy éppen a Bayern.
10 éve
Törölt felhasználó
napszemveg én viszont nem tudom elképzelni, hogy egy Bayern ellen ne adjunk ki mindent magunkból.
10 éve
Törölt felhasználó
Én sem vágyom rá,sőt !!!!!Egy jó csatárra vágyom csak :p

Szólj hozzá