Hozta a kötelezőt az Arsenal, így egészen biztosan az első helyen marad január végig Arsene Wenger együttese, amikor is a Southampton otthonába látogatnak Özilék.

A gyenge első félidőt követően összeszedte magát a listavezető, s a második játékrészben Santi Cazorla duplájának köszönhetően begyűjtötték a három pontot az ágyúsok.

Egy kiváltképpen fontos mérkőzésen van túl tehát az észak-londoni klub, annál is inkább, hogy a holnapi napon Chelsea-Manchester United rangadót rendeznek a Premier League-ben, így akár a nagy üldöző kékek is pontot vagy pontokat veszíthetnek.

Jövő héten az FA kupáé a főszerep, az Arsenal a Coventry City csapatát fogadja az Emiratesben,de nem a megszokott módon, hisz az összecsapás a pénteki napon lesz megrendezve, 20:45 perces kezdéssel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (74)

10 éve
Törölt felhasználó
A PL-ben jelenleg nincs olyan csapat, amelyet nem tudnánk megverni....itt nem ezzel van a probléma...ha mindegyik meccsre úgy állnának fel a srácok, mint a kisebb csapatok ellen...akkor nevetve vernénk mindenkit....csak hát tele van általában a gatya....a City és a Pool védelme gyenge...a MU egy értelmes támadást is nehézkesen visz végig....a Chelsea egyetlen fegyvere a kontra, amire amúgy tökéletes játékosaik vannak, tehát ott kell őket megállítani...A Spurs, azaz az árnyékunk az nem bánthat, bár tuti, hogy a WHT -n megvernek minket, ez olyan presztízs csata, amit nem hagyhatnak ki, ezt el kell fogadni...az Everton viszont nagyon nehéz lesz...szerintem nehezebb mint egy Pool/MU...
10 éve
Törölt felhasználó
Én szerintem nem volt olyan borzasztó meccs, mint ahogyan itt sokan beállítják. Az első félidő utolsó 20 percében próbált valamit csinálni a Fulham, de azt az időt leszámítva ez szinte egykapuzás volt. Olyan durva bunkerfocit toltak, hogy a pofám leszakadt, a 9-10 ember szinte állandó volt a tizenhatoson belül. Ennyi kellett ehhez a meccshez. Az meg a másik, hogy már egy jó ideje ebben a szezonban nem vagyok képes aggódni az ilyen meccseken mert tudom, hogy úgyis 3 pont lesz a vége. A bajnokság hátra lévő részében a rangadókat hozni kell és miénk a bajnoki cím. A Pool, MU, spurs verhető szerintem és hazain a City-t is el tudjuk kapni. A Chelsea az már bajos, ellenük egy X-el elégedett lennék. Csak így tovább!
10 éve
Törölt felhasználó
gunnergunner, van abban igazság, amit írsz szerintem, de a játékmesterek általában ilyen "megbízhatatlanok". Özilnek kicsit még mindig gyenge a kondija, ettől függetlenül nem igaz, hogy nem fut eleget, biztos vagyok benne, hogy teljes mértékben megcsinálja azt, amit Wenger kér tőle. Cazorla pedig már tavaly is ilyen volt, attól függetlenül, hogy ez a szezon lényegesen hullámzóbb, de a helyzet az, hogy én mindkettejük játékáért odavagyok, így nehéz szigorúan néznem rájuk. Ettől függetlenül nem mondasz szerintem hülyeséget, amikor őket bírálod.
10 éve
Törölt felhasználó
Jimcer, te szeretsz provokálni embereket nem?:D Egy ilyen kemény világban, csak szurkoló társainkra számíthatunk, szóval szeressük egymást gyerekek
10 éve
Törölt felhasználó
Ha ilyen tippek kellenek ahhoz, hogy pontokat vesszenek a többiek, akkor legközelebb is írok ilyet. :D
Komolyra fordítva a szót, értem én, hogy nem kell elégedetlenkedni, topoftheleague ésatöbbi, ettől még továbbra is tartom, hogy Cazorla és Özil csalódást keltő szezont futnak. Santi ma ugyanott és ugyanúgy adta el a labdát, mint a Villa ellen, de úgy általában is rengeteg labdát szór el. Özilt pedig nagyon jó játékosnak tartom, de ha visszanézitek bármelyik meccset, ha nincs nálunk a labda, egyáltalán nem támad meg senkit, valamint előrefelé oszt néhány zseniális passzt, de dinamikus megindulásokat, cselsorozatot, távoli bombákat nem nagyon látsz tőle, pedig 40 millóért ezeket várná az ember. Ez az én véleményem. Írjátok meg, szerintetek hozta-e azt, amit elvártatok.
Come on, you Gunners!!!!!

Szólj hozzá