Ha nagy nehézségek árán is, de megszerezte a győzelemet az Arsenal a Premier League 19. fordulójában, a Newcastle otthonából sikerült elhozni a három pontot.

A második félidő 65. percében szerezte meg a vezetést Arsene Wenger együttese Olivier Giroud révén, mint később kiderült, a francia gólja jelentette a különbséget a mérkőzésen.

Ezzel a győzelmével visszavette első helyét a tabellán az Arsenal, így már biztos, hogy az új évet a tabella legfelső fokán töltik Özilék.

Folytatás szerdán a Cardiff ellen, amely mérkőzés az Emirates satidonban lesz megrendezve, délután 4 órás kezdéssel.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (119)

10 éve
Törölt felhasználó
Jacque! Nem hiszem, hogy ma bármit a fáradtságra kellene fogni! Nekem csalódást keltő volt, hogy olyan játékosok, akik a szezon eddigi részében kevésbé voltak foglalkoztatva, ma nem hozták magukat, és a frissesség is csak a meccs első perceiben érződött a csapaton.
10 éve
Törölt felhasználó
Gibbs sántított, 100%, hogy sérülés miatt vitte le az öreg. Monreal viszont beteg, nem sérült.
10 éve
Remélem. Mert szép lenne ha Monreal után ő is lesérülne.
10 éve
Arsenalfan25: Kövezzetek meg, de Gibbs szerintem nem annyira állt ma a helyzet magaslatán. Több labdát is belőttek mögé. Talán ezért hozta le Wenger.
10 éve
Rosicky idén a legjobb meccsét játszotta. Wilshere gyengécske, de még mindig jobb volt, mint Santi. Giroud a gólt és a szép keresztlabdáját leszámítva nulla. Flamini nagyon durva volt, de hatásos. Védelem jó volt, de Gibbs és Szczesny ma picit bizonytalannak tűnt, főleg utóbbi. Walcottnak pedig fellángolásai voltak csak. A későbbiekben több lehetőséget kéne adni Bendőnek, Poldinak és Gnabrynak.

Szólj hozzá