Az Arsenal holnap kulcsfontosságú mértékkel bíró mérkőzésen fogadja a Marseille együttesét, a londoninak számára kötelező a 3 pont megszerzése a továbbjutás érdekében, míg a franciák már tét nélkül utaznak Londonba.

Az ágyúsok jelenleg kilenc ponttal a csoport élén tanyáznak, őket a szintén kilenc pontos Napoli követi, a harmadik helyen hat ponttal a Dortmund áll, míg a francia Marseille együttese nulla ponttal a csoport legalján található.

A Keddi játéknapon tehát létfontosságú a londoniaknak megszerezni a három pontot, mivel ez esetben már biztos továbbjutóként vágnának neki az utolsó mérkőzést jelentő olasz túrának.

Többek között a dortmund-i mérkőzést eldöntő Aaron Ramsey is egyetért azzal, hogy nem szabad hibázniuk a holnapi összecsapáson, s hogy létfontosságú volt megszerezni Németországban a győzelmet, különösen az itthoni zakót követően.

Rendkívül fontos volt megszereznünk a Dortmund ellen a három pontot, lévén, hogy azt megelőző hazai mérkőzést elveszítettük ellenük.
Úgy utaztunk oda, hogy egy kisebb nyomás volt rajtunk, hisz tudtuk, hogy nem szabad hibáznunk. Végül remekül megoldottuk a feladatot. Létfontosságú volt, hiszen így ismét a mi kezünkbe került a sorsunk.
Jelenleg kiváló pozícióban vagyunk a továbbjutást illetően, de természetesen megszeretnénk nyerni a következő mérkőzésünket is, ami egy még erősebb pozícióba helyezne bennünket. Úgyhogy remélhetőleg sikerül a Marseille ellen begyűjtenünk a három pontot, azt a három pontot, amelyre nagy szükségünk van.

Ramsey nemcsak a bajnokságban, hanem a Bajnokok Ligájában is fantasztikus formát mutat; 6 mérkőzésen 5 alkalommal volt eredményes a Wales-i játékos, ami nagy önbizalomra adhat okot. Ezt a feltételezést Ramsey is megerősítette.

Jelenleg csak azzal foglalkozom, hogy élvezzem a játékot. Az elmúlt időben egészen nagy magabiztosság rejlik bennem, s az szintén segítségemre van, hogy a csapat is magabiztos. Ez segít abban, hogy még jobban teljesítsek.
Nem igazán érdekelnek a statisztikai mutatók, amíg a csapat ilyen kiválóan teljesít. Én ezzel maximálisan elégedett vagyok.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, Én a Napolihoz hasonló meccsre számítok, szerintem itt is megnyomjuk az elejét a meccsnek és próbáljuk minél gyorsabban lerendezni őket. Jó lenne egy ilyen kezdő, mint amit írtál, de szerintem még Theo nem lesz bedobva a kezdőbe, nem tűnt annyira fittnek, hogy kezdjen, aztán ki tudja a mester, hogy dönt.. ;)
Cardiff elleni szerintem nehezebb lesz, mint a holnapi, a Pl-ben mindig nehéz idegenben egy kis csapat ellen, az Everton, City, MU triónak is beletört a bicskája, úgyhogy ott óvatosan fog rotálni Wenger.
10 éve
Valami ilyesmi kezdő kéne a Marseille ellen: Szczesny - Sagna Mertesacker Koscielny Monreal - Flamini Ramsey - Walcott Özil Wilshere - Giroud. Artetára ráfér a pihenő, nincs formában. Cazorla szintúgy. Gibbs is pihenhet egy meccset, Monreal tudja pótolni. A Cardiff ellen pedig megnézném Vermaelent, Gnabryt és Jenkinsont is a kezdőben. Ti a franciák ellen egyébként mire számítotok?
10 éve
Törölt felhasználó
ericsson. Mondjuk ez igaz, el is felejtettem a válogatott meccseket. :D
10 éve
Törölt felhasználó
TheOx ne csodálkozz amikor az a barom Bosque elviszi őket a világ másik végére 15 ezer km-re, majd a madrid-barca játékosokat pihenteti és 180 percen át játszatja Cazorlát. Volt ez az ezt megelőző válogatott meccseken
10 éve
Törölt felhasználó
Cazorlanak éppen meccshiánya van! ;)

Szólj hozzá