Izgalmas hónapot zárt az Arsenal, ugyanis a rajongók félelmei ellenére ugyan klubrekordot jelentő összegért, de sikerült leigazolni Mesut Özilt a Real Madridtól.

A sok kritika ellenére Aaron Ramsey bebizonyította, hogy tudja állandósítani a jó formáját és ennek a munkának a gyümölcse, hogy augusztusban elnyerte a hónap játékosának járó díjat.

A közvélemény kutatás alapján az egyértelmű győztes az elmúlt 30 napban nyújtott teljesítménye elismeréséül a 22 éves középpályás Ramsey lett, a ki a szavazatok 77,1%-át bezsebelve győzött és utasította maga mögé a második helyezett Olivier Giroud-ot.

A walesi játékos sokat fejlődött amióta 2008-ban az Ágyúsok leigazolták a Cardiff City-től.

Ramsey még mindig nem tekinthető a legmegbízhatóbb játékosnak, mindezek ellenére a nyári felkészülés egyértelműen csodát tett a walesivel.

A Premier League nyitányán az észak-londoni klub vereséget szenvedett az Aston Villától, azóta viszont jó formába lendült a csapat és továbbjutott a Bajnokok Ligája selejtezőjén és ezzel 17. egymást követő szezonban kvalifikálta magát a csoportkörbe.

Ramsey 3 gólt lőtt az oda-vissza vágós Fenerbahce elleni selejtezőn.  A középpálya lelke volt bebizonyítva ezzel rátermettségét és kitartását.

Giroud – aki mind 3 bajnoki mérkőzésen gólt szerzett - a szavazatok 13,4%- ával a második, míg Tomas Rosicky 3. helyen végzett 2%-kal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (72)

11 éve
Törölt felhasználó
Arteta "alibijével" nem volt tavaly átjáróház a középpálya,Mikel az egyik legjobb játékosunk,aki ezt nem látja,az egyszer nézze csak az ő játékát egy meccsen.
11 éve
Igen igen, szerintem Ramsey Arteta megfogja oldani mögötte a védekezést + Ramsey is jöhet előre Özil mellé néha, szerintem ez a hármas kiválóan helyet fog állni bárki ellen.

Vivianora leszek kiváncsi,hogy véd, mert nem igazán ismerem, lehet a végén még ő lesz a NO.1! :D
11 éve
Törölt felhasználó
Azért ha egy Ramsey Arteta duó lesz mögötte akkor nem kell annyira mélyre vissza jönnie.
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Ugyanazt biztosan nem, mert Cesc a védekezésből is kivette a részét, míg Özil a támadásban emelkedik ki. Bár úgy gondolom, hogy Wenger fejleszteni fogja ezen a területen is a németet.
11 éve
Szerintetek Özil fogja tudni hozni azt a szintet,mint amit anno Fabregas?

Szólj hozzá