A 27 éves játékos olyannyira szerencsétlen a sérülések terén, hogy évek óta nem tud végigjátszani sérülésmentesen egy teljes szezont, holott a legjobbak közt lehetne.

A francia középpályás hamarosan visszatérhet az edzésekhez több hónapos kihagyása után, amit hatalmas örömmel fog megtenni, s jelenleg tele van pozitívummal.

Mindig magabiztos vagyok, mivel tisztában vagyok a képességeimmel, s tudom amint fitt leszek a játékom színvonala is megfelelő lesz. Nap, mint nap azon dolgozok, hogy jó formában térjek vissza.


Diaby tavalyi szezonja kiválóan indult, kiváltképpen az Anfield Road-on rendezett Liverpool elleni mérkőzésen teljesített kimagaslóan, s úgy tűnt az Arsenal egyik húzóembere lehet, de ismét közbejöttek a sérülések, így a szezon további részében alig-alig játszhatott a francia.

Nagyon frusztráló hatással voltak rám a sérülések, hisz a szezon előtt rengeteget dolgoztam azon, hogy teljességgel fitt legyek az idénynyitóra. Végig szerettem volna játszani a teljes szezont, de két sérülés sajnos keresztbe húzta a számításaimat.

 

Természetesen borzalmas érzés volt, nagyon nehéz volt ezt elfogadni, de a barátok, a családom és a klub végig mögöttem állt, ami nagyon jól esett.

 

Jelenleg azon dolgozom, hogy teljesen fitt legyek, ugyanakkor ezen túl is vannak terveim. El akarom érni a legjobb formámat, és valami pluszt szeretnék adni a csapatnak. Ez a célom.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

11 éve
Törölt felhasználó
27 éves,ha idén végre egészséges marad 4-5 évig simán lehetne használható és minőségi pótlása lenne a kezdőknek.
11 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy én vagyok szociálisan érzékeny, de szerintem nagy játékos, és az ő küzdeni tudása, valamint Wenger és a klub által mutatott támogató hozzáállás eddig példaértékű volt. Én örülök, hogy még itt van, és remélem, egyszer lesz egy szezonja, mit kb. végigjátszik, akkor is ha alig van rá esély. Judas van Persie és Rosicky is túllendült a sérüléshegyeken, neki miért ne sikerülhetne...?
11 éve
Törölt felhasználó
szerencsétlen ember..néha úgy gondolom , hogy elkéne adni csakis az Ő érdekében--- egy Bundesligában elférne..
11 éve
Törölt felhasználó
Igen, nála sajnos azt sem mondhatjuk, hogy egy gyengébb ligában kevesebbet lenne sérült.
11 éve
Törölt felhasználó
Nem genetika kérdése. Egy favágó hazavágta a bokáját, ezzel teljesen felborítva a teste egyensúlyérzékét, amit teste más területeire való nagyobb nyomáskifejtéssel próbál(t) kompenzálni, de nagyon ritka, hogy valaki is tökéletesen felépüljön egy ilyen sérülésből.

Szólj hozzá