Az ágyúsok kapitány helyettese, Mikel Arteta biztos benne, hogy az Arsenal érdemi erősítéseket fog biztosítani a csapat számára.

Az első számú kiszemelt Luis Suarez, akinek leigazolása ugyan nem valószínűtlen, de az Urugay-i ügye akár az utolsó napokra is elhúzódhat.

Arsene Wenger már jelezte, kész klubrekordot jelentő összeget áldozni egy játékosokra, de csak abban az estben, ha az a futballista top kvalitásokkal rendelkezik.

Annyi biztos, hogy sem a játékosok, sem pedig a szurkolók nem szeretnének újabb pánik igazolásokat látni, mint 2011 nyarán, amikor Park és Santos leigazolásával fürdött be a csapat.

Az Arsenal-nál keményen dolgoznak új játékosok szerződtetésen, noha könnyen lehet, hogy ez csak az átigazolási időszak utolsó napjaiban fog megtörténni, legyen az futballista akármilyen képességekkel megáldva.

Arteta teljesen biztos abban, hogy lesznek igazolások, s a csapatnál már nagyon várják az új arcokat.

"Lesznek igazolások, nincs kétségem efelől. Nyilván ez időigényes, de mind a mester, mind pedig a vezetőség keményen rajta van az ügyön. Biztosan lesznek új érkezők."


"Meg vagyok erről győződve, az igazán jó képességű labdarúgók az átigazolási szezon végén érkeznek. A klubok keményen dolgoznak azért, hogy megtartsák legjobbjaikat."


"Úgy gondolom új arcokkal fogjuk megkezdni a szezont. Ez az, amit mindannyian remélünk. Ez nagy lendületet tud adni a csapatnak, s ez mindenkire jó hatással van."


"Fel kell zárkóznunk a többi él csapathoz és trófeákért kell küzdenünk. Ettől nagyon távol álltunk az elmúlt néhány szezonban, most meglátjuk, hogy fog alakulni. Annyi biztos, hogy már nem lesz annyira nagy a különbség."


"Ha klub olyan játékosokat szerződtet, akik pluszt tudnak adni csapatnak, akkor természetesen mi ezt üdvözölni fogjuk, hisz ez az, amit akarunk."


"A klub nagyon keményen dolgozik az igazolásokon, biztos vagyok benne, hogy lesznek érkezők."


Az új szezon kezdete előtt még vár egy utolsó felkészülési mérkőzés a londoni együttesre, ahol a Manchester City csapata lesz az ellenfél. A spanyol szerint ez egy remek teszt lesz csapata számára.

A 31 esztendős középpályás hozzátette, az Emirates Kupán való leszereplés a fizikai állapotuknak volt köszönhető, de ez normálisnak mondható a felkészülés ezen szakaszában.

"A City elleni meccs egy remek teszt lesz, s egy jó felkészülés. Az azt követő két-három hét viszont már nagyon szoros. Jól kell kezdenünk a szezont."


"Nem engedhetjük meg magunkat, hogy már az elején pontokat veszítsünk, mint az elmúlt néhány szezonban mert az sok mindenről dönthet. Hiszem, hogy ebben szezonban jobbak leszünk."


"Az Emirates Kupán az utolsó 20-25 percben teljesen összeestünk fizikailag, de ez normálisnak mondható ebben az időszakban."



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (60)

11 éve
Törölt felhasználó
nem ilyen szar nemzetisportról kéne venned az infókat és nem baszna szét az ideg...
11 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2268911
Hát ez nagyon letaglozott engem ez a hir!!!Erre inkább nem irk semmit mert az nem lenne szalon képes!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :coolgrin:
11 éve
cazorla19: A Jenkis bajszos képed van most kint.
11 éve
Törölt felhasználó
Off: AIK-MU 1-1.

Nem olvasok MU-fórumokat, de kíváncsi lennék rá, hogy a tehenes szurkolók eltemették e már a csapatukat, ahogyan az ágyús fanok. Ráadásul egy fiatal srácon kívül még senkit sem igazoltak.
11 éve
Törölt felhasználó
Touré 5! Pontosan erről van szó!

Szólj hozzá