Az ágyúsok eddig nagyszerű felkészülést tudhatnak maguk mögött, ugyanis eddigi összes meccsüket megnyerték. Indonézia, Vietnám, Nagoya Grampus és az Urawa Red Dragons ellen összesen 19 gólt hozott össze a csapat.

Arsene Wenger csapatának azonban hétvégén lesz a nyári felkészülés mérvadója, hiszen a Napoli és a Galatasaray ellen fog megmérkőzni csapata.

Koscielny elmondta:

Megnyertük az összes meccsünket eddig, így jó a csapat önbizalma. Sokat edzünk és a játékosok nagyon jól felkészültek. A csapat is össze szokott.
Az előszezon nagyon fontos a Premier Leagueben. Ez egy hosszú szezon lesz, így jól fel kell készülnünk. Azt hiszem, jól ment.
A győzelmek adtak némi önbizalmat, és ez jót tesz a következő meccsekre - az Emirates kupára, és a Manchester City elleni utolsó felkészülési meccsünkre.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
Bizony, az idei Ázsiai túra sokkal jobban sikerült, mint a tavalyi,persze ebben közrejátszott a tavalyi EB is. Kezdetektől kezdve jobb játékot láthattunk,szemben a tavalyi küszködéssel, és tényleg biztatónak tűnik az eddigi produkció! safikaval egyetértek, eddig lehetett próbálgatni a fiatalokat, belekóstolhattak ebbe a világba is,de innentől kezdve komolyan kell venni a meccseket,és elsősorban a felnőtt keret tagjaira koncentrálni.
11 éve
Törölt felhasználó
Mostantól minden meccset éles meccsként kell felfogni,az Emirates kupán hazai közönség miatt,a City elleni összecsapást meg nem nagyon kell magyarázni,remélem Wenger nem fogja elszórakozni a fiatalokkal,hogy aztán tudja mire fogni ha nem úgy alakulnak a dolgok!!!

Szólj hozzá