A 28 éves középpályás tavaly nyáron igazolt az Arsenalhoz és kiemelkedően teljesített csapat szinten. Cazorla 12 gólt szerzett és 11 asszisztot adott, ezzel kiérdemelte, hogy a szezon legjobbjának válasszák meg.

Wilshere külön megdicsérte a Spanyol játékmestert és hozzátette, hogy szeretné, ha a következő szezonban is legalább így teljesítene.

Az elmúlt szezon volt Santi első éve Angliában, mégis remekül alkalmazkodott az itteni játékkultúrához. Ő volt talán a tavalyi év legjobbja az Arsenalban és örülök annak, hogy megértjük egymást és jó összjátékokat tudunk produkálni.

 

Úgy gondolom, hogy akkor tudunk a legjobban összedolgozni, ha Én mélyebben játszok, Ő meg előttem, mint tettük annak idején Fabregassal. Persze a két spanyol játéka közt van különbség. Cesc szerette felvinni a játékszert, hogy aztán üresen maradjon és úgy passzolt a megfelelő helyre. Santi viszont szereti a szűk helyeket, a szoros szituációkat, és onnan osztja ki a labdát.

 

Cazorla és Én az edzéseken arra törekszünk, hogy az összhangunk még jobb és jobb legyen, ezáltal többet tudunk tenni a csapatért.

 - nyilatkozta Wilshere az ESPN-nek

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

11 éve
A Milanosok rühellik Falminit a gyenge teljesítménye miatt.
11 éve
Törölt felhasználó
Persze, lemaradtunk jó pár játékosról, illetve kihátráltunk néhány üzletből, ugyanakkor számos viszonylag ismeretlen játékosra is szert tettünk, akikből később világklasszis is vált, szóval az elszalasztott játékosok miatt különösebben nem bánkódok, ahogy szerintem Wenger sem.
Az utóbbi éveken nincs mit szépíteni, nem a tervek szerint alakultak a dolgok, mondom ezt úgy, hogy igazából többször is csupán nüanszokon múlott, hogy az utóbbi évekre nem elégedetten, hanem csalódottan tekintünk most vissza, bár az egyre csak növekedő számú nehezítést jelentő faktorokhoz képest remekül helytálltunk, így a maga nevében sikerként könyvelem el az utóbbi szezonokat, sőt!
11 éve
Törölt felhasználó
Nem áll szándékomban vitatkozni veletek, de az elmúlt 13 évben elég sokszor voltunk versenyben jó-nevű/jó-képességű tehetségekért/sztárokért és sok esetben csak néhány millióval maradtunk le a végén.
Igaz az is, hogy nem áll mögöttünk pénz számolatlanul és Wengerből is kibújik a közgazdász vásárláskor...
Abban azért megegyezhetünk, hogy az utóbbi négy-öt évben katasztrófa volt az átigazolási időszak az Arsenal felnőtt kereténél. Az a kiárusítás, ami nyaranta történt és azok a vészigazolások/last minute vásárlások... remélem ilyen nem történik jó néhány évig...
11 éve
Törölt felhasználó
hunzol ez többértelmű, hisz ha jól emlékszem még Athlon szavaira, annó Wenger és Bergkamp is majdnem a Spurshöz került. Ilyenekben gondolkozni nemigazán érdemes.
11 éve
Törölt felhasználó
Amikor Drogba legelőször komolyan képbe jött, dugig voltunk csatárokkal, Essien is hasonló eset volt, Matát pedig aláírom, de az nem csak a mi számlánkra írható.

Szólj hozzá