Theo Walcott az Arsenal frissen hosszabbított támadója elmondta, minden vágya hogy nyerjen egy trófeát a csapattal. A 24 éves angol válogatott játékos a csapat egyik legfontosabb játékosává nőtte ki magát, aki immáron 8 éve az Arsenal szolgálatában áll.

A Southamptontól igazolt játékos januárban vetett véget az eligazolásáról szóló híreknek, amikoris aláírt egy új 3,5 éves megállapodást. Walcott a szezonban többször kérte, hogy középen szertne játszani, amit meg is hálált Wengernek, ugyanis 36 mérkőzésen már 18 találatnál jár.

Walcott nevéhez több mint 250 pályára lépés fűződik, az angol szerint nagy öröm lenne a következő idényben elérni a bűvös 300 as határt.

Mindent megteszek, hogy valamilyen trófeához segítsem a csapatot.

Remélem amikor elérem a 300. mérkőzésemet, egy trófeával fogunk gazdagodni.

Nagyon büszke vagyok, hogy már több mint 250 alkalommal pályára léphettem. Végig keményen dolgoztam, örülök hogy már ennyi alkalommal felhúzhattam az Arsenal mezét.

- mondta Walcott aki jelenleg a sérült, de várhatóan szombatra ismét alkalmas lesz.

Remélem hamar felépülök, mert újra szeretnék játszani.

- zárta Walcott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Törölt felhasználó
és pont az után jött ki amikor megkapta a csapton belüli legnagyobb fizetést??? véletlen egybeesés...... talán csak picit fura
11 éve
Az nem lehet, hogy Walcott az utóbbi időben azért volt ilyen gyenge, mert már eleve kisebb sérülésekkel bajlódott ??? Mert ilyen drasztikus forma hanyatlást senkitől se láttam még. :roll:
11 éve
Törölt felhasználó
Ticonderoga:öt szivesen látnám a csapatba mert egészen baloteli érkezéséig nagyon jol játszott csak a kérdés mennyire feküdne neki a pl style
11 éve
Törölt felhasználó
Az új szerződése óta tényleg harmatgyenge Walcott. Remélem ez csak egy kisebb hullámvölgy, és nem pedig a pénz motiválta eddig.

Off: Wenger ajánlatot készül tenni az AC Milan támadójáért, Pazziniért. Elvileg Pazzini hajlana is a klubváltásra, mivel Balotelli érkezése óta csak másodhegedűs.
11 éve
Elég gyöngén játszik mostanság, jót fog neki tenni a pihenő. Így pedig végre bizonyíthatnak az idáig kevesebb játéklehetőséget kapó játékosaink, lásdd Chambo, Gervinho. Talán még az is lehet, hogy jól jövünk ki a sérüléséből. :D

Szólj hozzá