Aaron Ramsey a SkySportsnak adott interjújában elárulta, hogy örül, hogy végre túl van a sérülésén és a rehabilitációs időszakán, s hogy végre a játékkal tud törődni.

A walesi játékos a kettős lábtörése utáni visszatérése kapcsán többnyire csak hideget kapott az Arsenal szurkolóitól a teljesítménye miatt, ám Ramsey az utóbbi hetekben egyre több jó szereplést mutatott.

Ramsey a legfrissebb nyilatkozatában elárulta, hogy boldog, hogy túl van a súlyos sérülése által okozott nehézségeken.

"Az eltökéltség és az elhivatottság sokat segített ahhoz, hogy átmenjek a nehéz időszakon. Nem volt könnyű csak a konditeremben dolgozni." - mondta Ramsey.

"De úgy érzem, hogy végre túlléptem a nehézségeken. Kicsit több ideig tartott, mint szerettem volna, de boldog vagyok, ahogy jelenleg fest a helyzet. Remélem, hogy a jövőben tovább fejlődhetek majd."

"Sokat kivett belőlem a lábtörésem, de remélem ,hogy majd utólag visszagondolva egy kis apró folt lesz majd ez a karrieremben."

"Remélem, hogy megtarthatom majd a helyemet a csapatban. Bízom abban, hogy a közelmúltban mutatott teljesítményem feljogosít majd erre."

Ramsey a hétvégi Blackburn elleni FA-Kupa meccsen csak a kispadon kezdett, így elképzelhető, hogy Arséne Wenger számol majd vele a Bayern München elleni BL-meccs csapathirdetésén.

"Természetesen nehéz meccs lesz a Bayern ellen, de bizakodóak vagyunk, hiszen minden csapatnak fel tudjuk adni a leckét."

"2011-ben sikerült jó helyzetből várni a Barcelona elleni visszavágót is. Remélhetőleg ez most is így lesz, s ami a visszavágót illeti: biztos vagyok abban, hogy azt már még tapasztaltabban várhatnánk." - tette hozzá Ramsey.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
Törölt felhasználó
Remélem ezért volt "jegeltetve" az utóbbi meccse(ken)n, hogy a Bayern ellen kezdeni fog. Diaby amúgy is írtó szar formában van, csak lassítja aztt az amúgy sem túl gyors támadásainkat. Szépen Be kell rakni Ramsey-t Arteta mellé és akkor minden jó lesz. Ramsey-Arteta-WIlshere középpálya kicsit adná :D
Amúgy pedig remélem, hogy Wenger egyre több lehetőséget fog adni neki középen és elfelejti a szélen való játszatását... -.-
11 éve
Törölt felhasználó
Ha közepén játszott idén nagyon jó formát mutatott, ha nem a szélen játszik, akkor meg itt is lesz jövője, hiszen meg nagyon fiatal a walesi
11 éve
Egyre jobb a srác, én kezdetném a Bayern ellen, ott Arteta mellett visszavonva tanárian játszik! :) Diaby jelenlegi formáját elnézve jó is lenne,ha ő lenne a kezdőbe!
11 éve
Törölt felhasználó
Én is nagyon örülök, amióta ideigazolt a kedvenc "fiatal" játékosom! Befogja magát verekedni Arteta helyére jövőre, amikor már a spanyol sem bír egy évet és majd minden Ramsey utálón jót fogok röhögni.
11 éve
ÓÓÓÓÓÓ ezt már mennyiszer hallottuk. Aztán meg ezt: "We have not found the right player for us who is available, but we are working very hard."
Kb. már három éve haha

Szólj hozzá