Koscielny úgy tekint a januári időszakra, mint egy kisebb háborúra, hisz ekkor sok fontos meccse lesz a csapatnak, így lényegében az Arsenal részére itt el is dőlhet a bajnokság.

Jelenleg 5 ponttal vagyunk Chelsea mögött (amely egy meccsel kevesebbet játszott). Januárban találkozunk a City, a Chelsea és a Liverpool csapatával is a bajnokságban.

Koscielny úgy gondolja, hogy a klubnak igenis van keresnivalója a PL idei kiírásában és ezt az elkövetkezendő fordulóban meg is kell mutatniuk.

"Nagyon kemény helyzet ez. Szoros a küzdelem, úgy gondolom, hogy 5-6 csapat esélyes a legjobb négybe kerülésre. Fontos, hogy mindig hozzuk a 3 pontot."

"Minden hétvége nagyon nehéz, ez egy kisebb háború. Nagyon fontos, hogy együtt küzdjünk a mérkőzés végéig."

"Az elkövetkezendő időszakban több nehéz mérkőzésünk lesz olyan ellenfelek ellen, amelyek szeretnének ott lenni a jövő évi BL-ben, így kötelező az összpontosítás és ezen meccsek megnyerése."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

11 éve
Törölt felhasználó
Egy hete még mindenki Benitezt polírozta, most meg " Rafa out" . De szép már az ilyeneket olvasni :D

A forduló viszont így a miénk, hisz így a dobogótól a hátrányunk 5 pontról 4 re csökkent. Még sem volt olyan rossz az a tegnapi iksz.
11 éve
legalább egy pontot hoztunk rajtuk!Az elmaradt meccset be kell húzni a WHU ellen és 2 pontra vagyunk a Spurs-től!
11 éve
Törölt felhasználó
Chelsea - QPR 0-1

Erre hányan gondoltunk volna? Na ezért mondtam/mondom, hogy majd májusba meglátjuk.
11 éve
Törölt felhasználó
Ticonderoga! Igen, sok a 'ha' - másrészről: a győzelmet soha nem kell magyarázni!
Egész egyszerűen arra gondolok, hogy kár most kijelenteni, hogy ez a csapat nem fog odaérni a négybe. Tavaly tetemesebb hátrányt küzdöttünk le, most ilyen szempontból nincs is hátrányunk. És éppen a tavalyi szezon (na meg Wenger eddigi munkássága) a bizonyíték arra, hogy felesleges leírni ezt a csapatot - főleg a szezon felénél. Sajnos a bajnoki címről nem beszélhetünk reálisan, de 3. - 4. helyre esélyesek vagyunk.
11 éve
Ticonderoga! Kicsit sok a 'ha'! :) Kaptunk tizenegyest. Nem mondom, hogy mindenhol szépen játszottunk, de a futballban nem ez számít, lásd a Unitedot!

Szólj hozzá