Mikel Arteta szerint az Arsenal képes lesz nélkülözni Robin van Persie és Alex Song hiányát a jövőben, mivel az új igazolások remekül beilleszkedtek a csapatba.

A spanyol középpályás a szombati Sunderland elleni mérkőzésen, mélyebb pozícióban játszott, mivel Song a Barcelona együttesébe igazolt. A mérkőzés ugyan 0-0-ás döntetlennel ért véget, de mindezek ellenére Arteta elégedett volt a csapat teljesítményével.

Nem néz ki rosszul a csapat. Szervezetten játszottunk szombaton, de talán a mérkőzés utolsó harmadában nem sikerült értékesíteni azokat a helyzeteket, amiket be kellett volna lőnünk.

- árulta el a spanyol középpályás

Időre van szükségünk, mivel érkeztek új játékosok, ráadásul egy teljesen új csapatot építünk. Fontos játékosokat vesztettünk, szóval kell egy kis idő. Kicsit ugyan csalódottak vagyunk, mivel győzelemmel szerettük volna kezdeni a szezont.
Tudjuk, hogy az új játékosok jelenthetik a különbséget a jövőben. Segítenünk kell nekik, hogy mihamarabb beilleszkedjenek az új csapatukba.
Nagyon jól éreztem magam, amikor Alex-el játszhattam tavaly, mivel egy óriási játékosról van szó. Azonban, ha a klub az eladás mellett dönt, akkor azt mindenképpen el kell fogadnunk. Szerintem elég jók vagyunk ahhoz, hogy elbírjuk a hiányát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (104)

12 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25 9.be voltam utoljára évnyitón :D :D :D :D
12 éve
Max. Mapou Yanga-Mbiwára...
12 éve
Mondjátok azt, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek szept. 2.-án lesz az évnyitó és nem látja a Liverpool-Arsenal meccset?! NEM HISZEM EL B+ :shut:
12 éve
Törölt felhasználó
Athlon! te kire v kikre gondolsz konkrétan?

Szólj hozzá