Thomas Vermaelen az Arsenal kölni edzőtáborában úgy nyilatkozott, hogy a munkálatokat látván nagyon erősnek tűnik a csapat kerete.

A csapat - a sérülteket leszámítva - immáron teljes kerettel készülhet a jövő hét szombati, Sunderland elleni bajnoki nyitómeccsre. Az intenzitás nagy, hiszen a csapatnak a kölni edzőtáborban napi két edzés tartanak Arséne Wengerék, de Vermaelen úgy gondolja, hogy jó formában várják az első meccsüket.

"A csapat nagyon erősnek tűnik. Egyelőre nincs sok sérültünk, csak Sagnát és Wilshere-t kell ilyen téren nélkülüznünk, de a keret bevethető része is nagyon versenyképes." - mondta Vermaelen.

"Mindenki fittnek tűnik, és mindenki rajtra készen áll. Az is nagyszerű, hogy van egy pár új játékosunk is."

"Azt akarom, hogy idén még jobbak legyünk, mint amilyen tavaly voltunk. Sajnos tavaly ilyenkor újból ugyanazzal a sérüléssel küzdöttem, mint két éve, s bár többet játszhattam, még jobban akarok majd teljesíteni."

Vermaelen azt is elárulta, hogy a csapat új asszisztens menedzsere, Steve Bould a részletekre is kitér, ami őt is még tovább fejlesztheti.

"Steve-vel nagyszerű együtt dolgozni, főleg a védőknek, hiszen ő maga is védő volt egykor. Tudja, miről szól ez az egész, és kioszt néhány tanácsot is. Sokat dolgozik a csapat formáján, ami nagyon fontos. Nagyon örülök, hogy feljött a felnőtt csapathoz."

"Steve nagyon el tud mélyülni a részletekben is. Ahogy idősödünk és egyre több tapasztalatot szerzünk, tudjuk, hogyan kell játszanunk, de őszintén szólva Steve-től még mi is sokat tanulhatok, miután nagyon aprólékos munkát végez."

"Jelen pillanatban azt mondhatom, hogy egyre jobb formát mutatunk az edzéseken, amiért hálásak vagyunk Steve-nek."

Vermaelen végezetül arra tért ki, hogy ki tette rá a legjobb benyomást az edzéseken.

"Cazorla ugyan még csak két-három edzésen van túl velünk, de az látszik, hogy tökéletesen beillik a játékstílusunkba."

"Serge Gnabry-t még csak először láthatom velünk dolgozni, de az tény, hogy nagyon gyors a labdával, egy ügyes és tehetséges fiatal játékosról van szó."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

12 éve
Törölt felhasználó
Nem ide:

Arsène Wenger plans to push ahead with his move for the Real Madrid midfielder Nuri Sahin only if Alex Song were to leave.

Azaz csak akkor jönne Sahin, ha Song megy. (Guardian)
12 éve
Törölt felhasználó
A Tottenhambe fog igazolni. Ide teljesen felesleges lenne.
12 éve
Remélem nem tőlünk kapták, mert az egyet jelentene Song távozásával!
Én már azzal is bőségesen elégedett lennék ha távozna Squillaci, Arshavin, Bendtner, Park és nem érkezne már senki csak hosszabbítana minimum Theo, de ha még Robin és Song is az már tényleg fullos lenne!
12 éve
Törölt felhasználó
Rennes have received a bid from a Premier League club for Arsenal target Yann M'Vila, the club's chairman has confirmed.

na erre kíváncsi vagyok ,ez mai hír.Fászbukon olvastam ( arsenal the best)
12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm fecc04!! :)

Szólj hozzá