Lukas Podolski elmondása szerint nagyon örülne, ha együtt játszhatna a következő szezonban Robin van Persie-vel.

Mint ismert, az Arsenal csapatkapitányának jövője egyelőre tisztázatlan, mivel a holland támadó nem szeretné meghosszabbítani jelenlegi kontraktusát a klubbal, így könnyen előfordulhat, hogy van Persie távozni fog ezen a nyáron.

A 29 éves támadó jelenlegi szerződéséből egy év van hátra. Wenger gárdája szeretné megtartani a csapat egyik meghatározó alakját a következő idényre is, ám egy jó ajánlat esetén megválnának van Persie-től.

Érdeklődőkből nincs hiány, a legélénkebben a Juventus és a Manchester City szeretné soraiban tudni az Arsenal csapatkapitányát.

Podolski reméli, hogy nem kerül sor a váltásra, és van Persie maradni fog a klubnál

Annyit tudok mondani, hogy van Persie kiemelkedően szerepelt az elmúlt szezonban. Van rá lehetőség, hogy itt maradjon.

- mondta a német válogatott játékos

Jó lenne vele együtt játszani a jövőben, de sajnos ebbe nincs beleszólásom.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (82)

12 éve
ericsson: írni nem írtam,hogy el akarom küldeni!Annyit írtam,hogy még akár egy jó pótlással jól is elsülhetne a dolog!De bízok benne,hogy marad, ezt letisztáztuk! :D
12 éve
Jorhiff! Hidd el, nem tudok én sem többet, illetve, ahogy meg tudok valamit, azt írom ki ide is meg a Facebookra is. :) Nagyon nehéz objektíven látni a dolgokat, mert megy a ködösítés, a bulvárlapok egymás verik le, hogy ki tud nagyobbat hazudni. Láttunk már rá példát, hogy ilyen helyzetből is napok alatt nagyot változhatnak a dolgok.
12 éve
Törölt felhasználó
athlon: írhatnál egy összesítőt, hogy mi a jelenlegi helyzet, kik érkezhetnek még illetve milyen forgatókönyv várható van persie esetében. a pletykák jönnek, de sokan azt sem tudják mi van már, így egy kis elemzést az elmúlt időszakról illetve hogy mi várható a héten és utána.
12 éve
Gervinho remélem jövőre megállíthatatlan lesz! Nem volt rossz szerintem az első szezonja a PL-ben!Első félévben a csapat egyik húzó embere volt!
12 éve
Törölt felhasználó
Meg nem számolom neked hanyadik hozzászólás, viszont ebben látok.
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/07/04/frissitve-van-persie-nem-hosszabbit-a-csapattal

Szólj hozzá