Az alábbi közlemény jelent meg Robin van Persie hivatalos weboldalán.

Ez a közlemény a jövőmmel kapcsolatos fejleményekről szól a rajongóknak. Az elmúlt időszakban minden nagyon csendes volt a pályafutásommal kapcsolatban, ebben egyezetünk meg Arséne Wengerrel és Ivan Gazidisszel. Ugyanakkor az elmúlt hetekben annyi hír keringett a témában, hogy úgy gondoltuk, itt az idő felfedni, hogy mi is zajlik a háttérben.
Ahogyan korábban már volt szó erről, a szezon végén leültem a csapat vezetőségével tárgyalni a jövőmről, ahol képet kaphattam a klub jövőjéről és a jövőbeli stratégiákról. A megbeszélésen nem volt szó sem egy új megállapodásról, sem egy esetleg fizetésemelésről, mivel nem ezek nem képezték az elsődleges szempontot nálam.
Egyénileg nagyon jó szezonon voltam túl, de csapat szinten ismétetlen nem sikerült trófeát nyernünk, pedig az volt a célom, hogy az Arsenallal együtt visszatérjünk a győztesek útjára. Tisztelettel vagyok Arséne Wenger iránt, s bár nem akarok a részletekbe is belemenni, a megbeszélésen az körvonalazódott bennem, hogy számos kérdésben nem tudok egyetérteni a csapat jövőre szóló terveivel kapcsolatban.
Tehát hosszasan átgondoltam a terveimet és a személyes jövőmet, és úgy döntöttem, hogy nem hosszabbítom meg a szerződésemet az Arsenallal. Természetesen nem kötelező egyetérteni a döntésemmel, s a szurkolók ezen véleményét tiszteletben tartom.
A klubot és a rajongóit örökké imádni fogom függetlenül attól, hogy mi történik majd velem kapcsolatban az elkövetkezendő hetekben. Az Arsenalnál nőttem fel, s váltam érett játékossá. A személyzet összes tagja és a szurkolók is rengeteget hozzátettek ehhez, és igyekeztem a lehető legtöbbet visszafizetni a segítésgükért mind a pályán, mind azon túl. Nagyon büszke vagyok arra, hogy immáron nyolc éve az Arsenalnál játszhatok.
Ahogy Ivan Gazidis visszaér a kéthetes amerikai nyaralásából újabb megbeszéléseim lesznek vele és Arséne Wengerrel. Ahogy lesznek fejlemények az ügyem kapcsán, rögtön tudatni fogom veletek.

Robin van Persie

FRISSÍTÉS: 20:12.

Az Arsenal hivatalos közleményt adott ki van Persie kijelentéseit követően.

Tiszteletben kell tartanunk Robin döntését, amely szerint nem hosszabbítja meg a szerződését a csapattal, ugyanakkor egy éve már hátra van a jelenlegi kontraktusából, s bízunk abban, hogy tartani fogja magát a korábbi megállapodásához. A csapat nagyon nagy erőfeszítésekkel készül a következő szezonra.

- áll a csapat hivatalos weboldalán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (316)

12 éve
Törölt felhasználó
Csak most értem haza egy hét után, hát...

Így nem lehet csapatot építeni, ilyen egyszerűen nincs, van kb 3 hűséges játékosunk, a többiek akkor fognak lelépni amikor akarnak/amikor a city bejelentkezik értük. Tény, hogy így izgalmas drukkolni egy csapatnak, de így soha nem fogunk előre lépni. És most a vezetőség mindent meg tett, leigazolta Podolskit és Giroudot is, Wengerre sem lehetünk mérgesek, egyedül Robin Van Persie az akire haragudhatunk. És lehet, hogy Poldi és Giroud pótolni fogja Persiet, de nekünk nem pótlásokat kell szerezni évről évre, hanem erősíteni a keretet. Walcott helyett pedig nem hiszem, hogy érkezni fog bárki is. Jövőre sztem egy Gervinho-Giroud-Podolski hármassal állunk ki, ami nem rossz, pont elég ahhoz, hogy elérjük ugyanezeket a helyezéseket, mint az előző szezonban. Meg az azelőttiben, azelőttiben meg azelőttiben...
12 éve
Törölt felhasználó
Ha Robin valóban távozik akkor én elhozném Sturridge-ot.
A Chelsea-ben ugyis arra panaszkodott h mindig szélen játszik bár ott is
elég jól játszott és elég sok gólt lőtt és ő is bevethető lenne középen és a
széleken is.
12 éve
Törölt felhasználó
Hasonló lehet a David Villa-féle "értesülésekhez". Nem is akartam kiabálni, forrás nélkül nehezen vehető komolyan egy-egy ilyen hír.
12 éve
Egyelőre kb. semmi
12 éve
Törölt felhasználó
Twitter_news 23:26
#AFC_Times: Rumors that Arsenal have agreed a deal with Ajax worth £24 M for Danish youngstar Eriksen!

nem tudom mennyi a valsóágalapja, még egy hír sem szólt erről, de hát ismerjük már Wengert annyira...hogy engem már nem is lepne meg ha a színfalak mögött valóban elrendezett volna valamit! 🐛 örülnék neki, várjuk meg mi lesz!

Szólj hozzá