Érdemi megállapodás született Lukas Podolski, az Arsenal és a Galatasaray között, írja az Aksam török napilap.

A lap úgy tudja, a török csapat 2 millió eurót fizetne az Ágyúsoknak Podolskiért, aki három évre ír alá a Galatasarayhoz évi 3 millió eurós fizetésért. 

A 30 éves támadó idén télen az Inter együtteséhez került kölcsönbe, ám nem remekelt a Serie A-ban, s nem tudta megvetni a lábát Roberto Mancini együttesében, így végül az olasz klub nem tartott igényt a későbbi szolgálataiara.

Podolski egy friss német interjújában kiemelte, csak akkor szándékozik az Arsenalnál maradni, ha rendszeres játéklehetőséghez juthat.

Nem mondhatok semmit. Szerződésem van az Arsenallal. Még nem tárgyaltam a menedzserrel a tervekről, de ha visszatérek, játszani akarok és nem a padon vagy a lelátón ülni. - mondta Podolski a Kickernek.

Egy korábbi interjújában Podolski annyit tett hozzá a jövőjéről kapcsolatos spekulációkhoz, hogy nem utasítana vissza egy esetleges török ajánlatot sem.

Ha jön egy ajánlat Törökországban, akkor leülünk és meg fogjuk azt vitatni a családommal és a barátnőmmel. Fontos, hogy megtaláljam a megfelelő klubot, a megfelelő környezetet és a megfelelő edzőt. Ha ezek megvannak, bármi lehetséges.

 

Minden bizonnyal a következő lesz karrierem utolsó átigazolása, szóval jó döntést kell hoznom. - árulta el a német támadó.

A Galatasaray az előző szezonban megnyerte a török bajnokságot, így biztosan résztvevője lesz a következő Bajnokok Ligája-csoportkörének.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

9 éve
Gyerekek, hagyjuk már ezt. Mégis mennyit kéne kapnunk? Miért fizessen ki a Galatasaray 10 milliót Poldiért, amikor jövőre ingyen is vihetik. Az Arsenalnál se hülyék ülnek. Egyedül egy török csapat tudja finanszírozni Poldi fizetési igényeit. Jó sora lesz ott, csak már lenne hivatalos.
9 éve
Törölt felhasználó
A zsidó Kapzsidisz nevéhez egyébként csak Anglia 3. legdrágább igazolása és az Arsenal történetének legtöbbet költő nyara fűződik. Podolski pedig mehet, teljesen mindegy, hogy két vagy öt millióért, csak ne kelljen fizetni a rettenetesen nagy fizetését... Gyerekek, ennyire unatkoztok, hogy ezen tudtok csak lovagolni meg, hogy miért Monreallal mutatják be a mezünket? Ezekre a kérdésekre annyira alapvetőek a válaszok, hogy érthetetlen, hogy pont titeket látlak ilyeneken lamentálni és nem a Sport 1 kommentátorait.
9 éve
Törölt felhasználó
Ha már Kapzsidis ekkora zsidó, akkor legalább okos lenne, és nem csak a nadrágszíj meghúzásához értene, hanem akkor is leszállnának a heréi, ha valakinek az árát kell felverni. Szégyen egy ekkora csapatnál ilyen szerencsétlen klubigazgatót tartani.
9 éve
Törölt felhasználó
Öszintén 5millánnál többet ki adna egy olyan Podolskiért aki még az Interben se tudta megvetni a lábát, főleg hogy már a 30túliak táborát erősíti ahol azért vannak nála hasznosabb játékosok. Arról nem is beszélve hogy pl 5milláért már kis szerencsével lehet nála hasznosabb és fiatalabb játékost is szerezni...
9 éve
Törölt felhasználó
2 millát adnak érte? Jó vicc! Nem igaz, hogy nem kérünk többet...

Mellesleg szerintem Poldi nem kapta meg nálunk a kellő játéklehetőséget.
Oké, hogy sokszor gyengébb volt és eltűnt a szélen, de amit anno Gervinho meg most Welbeck összebalfaszkodik, annyit ért Poldi is. Pláne, hogy ő eltalálta a kaput is és nem félt rábombázni sem.
Na mind1, az élet nem áll meg.

Szólj hozzá