Thomas Vermaelen hálás Arséne Wenger felé mutatott bizalmának, főleg miután a hosszú távú sérüléséből való felépülési időszakában is hajlandó volt új szerződést kínálni neki.

 

Egész életem során nem találkoztam Wengernél hűségesebb menedzserrel. Mindenki felé mérhetetlen bizalommal fordul, és óriási hűséget mutat.

 

Mostanáig két egészen csúnya sérülésem volt, ennek ellenére Arséne Wenger utasítására a vezetőség 2015-ig tartó szerződést ajánlott fel nekem. Szavakba sem tudom önteni azt az örömöt, amit abban a pillanatban éreztem.

 

Újra fitt vagyok és nagyon élvezem az Arsenal csapatánál eltöltött időmet. Arséne Wenger egy olyan edző, aki nagyon megértően viszonyul saját játékosai iránt. A problémásabb időkben kapunk egy pár szabadnapot, amiért nagyon hálásak vagyunk. Mindig pontosan tudja, mikor van a legnagyobb szükségünk egy kis pihenőre.

 

Vermaelen érkezése óta szoros barátságban áll a jelenlegi kapitánnyal, Robin van Persievel.

 

Családjaink elég sok időt töltenek együtt - mondta Vermaelen, aki holland csapattársától eltérően már hosszú távon elkötelezte magát a klub felé.

 

Nem szándékozom elhagyni ezt a klubot. Nagyon otthonosan érzem magam Londonban, ezen felül már igazi Ágyúsként gondolok magamra. Az Arsenal az én klubom. Az én szememben az Arsenal teljes mértékben Európa top klubjai közé tartozik.

 

Remélhetőleg a csapat további fejlődésen megy majd keresztül, és jövőre újra megmérettethetjük magunkat a Bajnokok Ligája sorozatában.

 

Kiskoromban arról álmodoztam, hogy egyszer az Ajax és Arsenal színeiben fogok játszani. Mindkét álmom valóra vált.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
mekkora gólt vágott Vela az elöbb!!:D:D:D jéééézusom! Gólt ollózott amúgy!:D
12 éve
És ezért kell nekünk Vertonghen? Mertesacker harmadikként nagyon jól kiegészíti a világ legjobb védőpárosát.
12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ZEwGCqL1xR0&feature=player_embedded -----------> Mekkora gólt vágott Wellington Silva! :D Jövőre valami jobb csapatba kell kölcsönadni, mert az Alcoyano kieső jelölt csapat a 2. osztályban!Szerintem van olyan jó már most, hogy a holland bajnokságban játsszon, ott sokat tudna fejlődni, vagy esetleg az angol másodosztályban, szerintem semmivel sincs elmaradva Afobe-től vagy a többi tartaléktól, sőőt!Csak az a pechje,hogy nincs munkavállalási engedélye!... Pedig szerintem a tartalékoknál nagyon jól játszana,ott nagyon jól tudna fejlődni a többi ifista között!Idén megpróbálnám neki megszerezni neki azt az engedélyt!Én nem mondom azt róla, mint sokan az oldalon,hogy nem lesz belőle semmi, simán van olyan jó ,mint a többi ifista, most lett 19 decemberben!
12 éve
"Nem szándékozom elhagyni ezt a klubot. Nagyon otthonosan érzem magam Londonban, ezen felül már igazi Ágyúsként gondolok magamra. Az Arsenal az én klubom. Az én szememben az Arsenal teljes mértékben Európa top klubjai közé tartozik." -> Ez nagyon megható. PL legjobb védőpárosa, ha nem a világ egyik legjobb védőpárosa a Kosci-Verma kettős. Jövőre 20 gólnál nem kapunk többet. :)
12 éve
Törölt felhasználó
Lehet ezt az embert nem szeretni? :)

Szólj hozzá