Abou Diaby elmondta, hogy alig várja a visszatérést. A francia elmondta, hogy az összes belé fektetett bizalmat vissza akarja fizetni. Diaby alig várja, hogy elkezdje 'számlájának' törlesztését.

 

A francia középpályás még csak három alkalommal szerepelt idén a szezonban, de Wenger meggyőződése, hogy a legnagyobb sztárja lehet a csapatnak. Diaby elismeri, hogy nehéz volt kezelni a sérüléséből adódó problémát, de a bizalom segített neki leküzdeni az akadályokat.

 

Folytatnom kell az elkezdett feladatot, koncentráltnak kell lennem a rehabilitáció minden napján. Úgy érzem fejben fejlődtem.

 

Maga a foci is motivált, mert ez az a dolog, amit szeretek. A családom, csapattársaim, menedzser és az orvosi személyzet, mind-mind segítettek nekem.

Ez egy nagy motiváció a számomra. A főnök azt mondta rólam, hogy nagy játékos lehet belőlem. Hálás vagyok neki és meg akarom mutatni, hogy igaza van.

- mondta Diaby, aki ezután elmondta, hogy sérüléséből adódó problémák semmik az életet veszélyeztető dolgok miatt. Pár hete Muamba került kózházba és Abidalnak is máj transzplantációra van szüksége. 

Diaby elmondta, hogy egy sor olyan sérülése volt, melyek akadályozták őt a visszatérésben, de elmondta, hogy sokkal rosszabb is lehetett volna ellnél.

 

Hogy őszinte legyek néha vannak olyan helyzetek, amikor elgondolkozunk a jövőnket illetően. Ám fontos, hogy ilyenkor pozitívak maradjunk. Amikor megsérültem, gyakran nem találtuk meg a probléma okát. Így pedig egy kissé nehéz a felépülés. Az egyetlen dolog ami segít ilyenkor a pozitív hozzállás.

 

Nem vagyok balszerencsés. Az életben sokkal nehezebb helyzetek is kialakulhatnak az enyémnél, nézzük csak meg Abidal vagy Muamba esetét.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
ricsóó: talán az egyik legtechnikásabb játékos a csapatban!Nem is szokott annyi cselt elrontani......:D Azt bírom benne a legjobban, hogy a ballábát egyáltalán nem használja! :D Inkább csinál még pluszba 2-3 cselt, hogy a jobb lábával tudjon passzolni stb! Nekem nagyon nagy kedvencem! :)
12 éve
Törölt felhasználó
jó játékosnak tartom én is többek között , kezdi kinőni a folyamatos cseleit ami persze nem lenne baj ha nem kurná el ... Nem beszélve arról , hogy kezd csapat játékos lenne anno nem egy meccsen tapasztaltam , hogy önzinyúú:D Reméljük hamarosan felépül....
12 éve
Törölt felhasználó
jack mellett az idei év legnagyobb vesztesége az ő kimaradása! nagyszerű játékosnak tartom! nagy szükség lett volna rá idén év elején! kell neki meccsrutin sajnos mert túl sokat volt távol de úgy gondolom hogy jövőre megmutathatja h mire képes! kérdés csak az h ki fog jáccani a középpályán?? song jack arteta rosicky diaby közül? (és ottvan még ramsey is aki sajnos wengert ismerve fog)! jelen szituációba nemtudom meik kettőt játszatnám! egyik se érdemli meg a padozást! de egy kreatív középpályás még ígyis kellene sztem!
12 éve
Törölt felhasználó
A legjobb ő és Song :D az én szememben :D
12 éve
Nagyon jó játékos, és a hozzáállása is remek. Más már rég megtört volna.

Szólj hozzá