Thomas Vermaelen a belga Sporza internetes lapnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy mihamarabb vissza akar térni a védelem tengelyébe a bal szélről.

Mint ismert, az elsődleges bal szélső védők hiányában Vermaelennek kellett átmenetileg átvennie a posztot, ám a belga védő már nagyon szeretne az eredeti posztjára visszatérni.

"Miután Santos és Gibbs is sérült, nekem kellett a bal szélre kihúzódnom, amit meg is tettem a csapatért. Ez egy nagyon szerencsétlen helyzet, de sajnos semmit sem tehetek ezügyben." - mondta Vermaelen, aki a belga válogatottban is bal szélső bekket játszik.

"Úgy gondolom, hogy nem vagyok elég jó a szélen, nem tudom a legjobb játékomat nyújtani. Természetesen boldog vagyok, ha nyer a csapat, de személy szerint nagyon visszatérnék már középre."

Erre Vermaelennek már szerdán, az AC Milan elleni meccsen is lesz már lehetősége, hiszen Per Mertesacker sérülése miatt valakinek át kell vennie a helyet Koscielny mellett. Ráadásul az egyik szélső védő, Gibbs már felépült, de további opciói is vannak Arséne Wengernek Djourou, vagy Coquelin személyeikben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
Most, hogy az Arsenal Peert vesztett, mehet is középre.
:-(
12 éve
Én egy ilyen védelemmel állnék fel: Sagna, Koscielny, Vermaelen, Coquelin. Gibbs most tért vissza, túl korai lenne őt betenni a kezdőbe. De van egy olyan érzésem, hogy Wenger Djourou-t fogja játszatni Per helyett...
12 éve
Törölt felhasználó
Mertesacker kidőlésével biztos, hogy őt és Koscielny fognak a védelem közepén szerepelni; ez nem is lehet kérdés. Most már csak a balhátvéd poszt kérdéses. Kíváncsi vagyok, hogy a Milan ellen ki fog azon a poszton játszani. Gibbs hiába egészséges, egy Milan ellen nem tenném be egyből a kezdőbe annyi kihagyás után. Szerintem Coquelin fog kezdeni.
12 éve
Törölt felhasználó
Nem hogy vissza akar menni, de most már muszáj is lesz neki 😏 😏 😏
12 éve
Törölt felhasználó
Verma túl jó ahhoz, hogy szélső védőt játsszon, és ezt már nem egyszer bemutatta. A legjobb védő a csapatunkban! (:

Szólj hozzá