Az Arsenal az elmúlt fordulóban 7-1-re ütötte ki Steve Kean együttesét. A Blackburn elleni találkozón Mikel Arteta is betalált. A spanyol játékos nagyon örül, hogy sikerült megszereznie negyedik bajnoki találatát.

"Néha egyszerűen nem tudok előremenni támadni, olyan sok jó játékosunk van elől." - mondta Arteta
"Volt néhány lehetőségem a találkozón. Sikerült betalálnom, szóval elégedett vagyok."

A 29 éves középpályás ezek után kifejtette véleményét Robin van Persie-ről is, aki mesterhármast ért el a szombati mérkőzésen. Az Arsenal csapatkapitánya már 22 gólnál jár, ami félelmetes teljesítménynek számít.

"Úgy gondolom, hogy fantasztikusan segítette ismét a csapattársait. Vele mindig nagyszerűen játszunk. Nemcsak a góljai, hanem a hozzáállása is remek volt ezen a találkozón."

"Nagyon örülünk, hogy egy ilyen játékos van a csapatban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Törölt felhasználó
FullMetal91! A Liverpool és a Spurs tegnapi játékát elnézve maradjunk annyiban, hogy hozzájuk képest mi nem szépen, hanem gyönyörűen játszunk... Az egyes játékosaikat pedig ne is boncolgassuk - néhányan nem túl gerincesek, de mondhatnánk úgyis, hogy "észnélküliek".
12 éve
Törölt felhasználó
Off: A tegnapi Liverpool-Tottenham rangadót látva rájöttem, hogy mekkora egy gerinctelen féreg ez a Suarez. Eddig is csinált undorító dolgokat, de tegnap amikor hasba rúgta ha jól emlékszem Parkert áhhh... Lassan már Barton (2). Mondjuk ez nem csak róla mondható el, többen is alkalmazták a Poolból ezt a favágó stílust. Eddig sem volt szimpatikus csapat, de most a szememben még mélyebbre süllyedtek.
12 éve
Törölt felhasználó
Ericsson, múltkor te mondogattad, hogy a Newcastle ki fog pukkanni? :) Egyelőre úgy néz ki, hogy azt a formát ők is tartják amit mi. Sőt kettővel több vereségünk van sajnos... :-/
12 éve
Törölt felhasználó
OFF: Utoljára a 2000/2001 es szezonban fordult elő utoljára, hogy a PL aranycipős csapata nem lett volna a legjobb 4-ben. Akkor Hasselbaink volt a gólkirály és nem voltak bent a legjobb 4 ben.

Szólj hozzá