Thomas Vermaelen az Aston Villa elleni FA-Kupa mérkőzést követően elárulta, hogy még 2-0-ás hátránynál is bízott abban, hogy meg tudják fordítani a mérkőzést.

Az Arsenal a mérkőzés első percétől fogva dominált és irányított, ám a vezetést egy szögletet követően Dunne révén a vendégek szerezték meg. Nehezítette az Arsenal helyzetét, hogy közvetlenül a félidő előtt az Aston Villa gólvágója, Darren Bent is betalált, 2-0-ra alakítván az eredményt.

"Még félidőben is nagyon magabiztos voltam. Az egész mérkőzés alapján mi voltunk a jobb csapat, lényegében nyomás nélkül játszottunk végig a meccsen." - mondta Vermaelen a lefújást követően."

"Ugyanakkor váratlanul ért minket az, hogy a félidőre mégis 2-0-ás hátrányban mehettünk el. Végig elég agresszívek voltunk, s volt néhány remek helyzetünk, de gólt lőni csak nekik sikerült. Abban azonban bíztam, hogy ha a második félidőben sikerülne időben gólt szereznünk, akkor megfordíthatjuk a mérkőzést, s ez így is történt. Szenzációs második játékrész volt, nagyon keményen odatettük magunkat, végig elszántan küzdöttünk."

"Már az első félidőben is az volt a célunk, hogy nyomás alá helyezzük őket, hogy csak nálunk legyen a labda, de a mérkőzés második felében is ilyen magas tempóval akartuk játszani. Ugyanakkor meg is volt az az apró szerencsénk, hogy sikerült gólt is szereznünk."

A belga játékos ezenkívül kifejezte a reményét is, hogy a bajnokságban is ugyanilyen jó formában teljesíthet a csapat.

"Egy ilyen fordítás mindig önbizalmat ad. Igazából azonban nem is az eredmény, hanem a játékkép az, amiből meríthetünk. Sokkal jobban játszottunk, mint egy héttel korábban, a Manchester United ellen. Az elmúlt három bajnokinkat elveszítettük, szóval nagyon kellett már nekünk ez a győzelem. Keményen fogunk harcolni szerdán is, hogy megkaparintsuk a három pontot."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Akkor csak szimplán előrelátóak :D
12 éve
Törölt felhasználó
gondoltam am,de nem értek már a lovakhoz :D
12 éve
Törölt felhasználó
A deportivo 2 évvel ezelőtt exkluzív hírként közölte le, hogy Fabregas aláírt a Barcaához. A legnagyobb szennylapok a katalán lapok.
12 éve
Törölt felhasználó
Robin1114! Ha te erre azt mondod, hogy "remélem csak kitaláció", akkor én azt, hogy SZERINTED? :D
12 éve
Törölt felhasználó
Off:El Mundo Deportivo,szerint Van Persie álma hogy egyszer Barcában játsszon,remélem csak kitaláció.

Szólj hozzá