Az Arsenal a Manchester United gárdáját fogadja a Premier League 22. fordulójában. Mindkét csapatnak fontos lenne a győzelem, hiszen a 'vörös ördögök' a bajnoki címért harcolnak, míg Arsene Wenger együttesének a legjobb négy közé jutás a cél. A mérkőzés 17:00-kor veszi kezdetét.

Az ágyúsok sérüléslistáján ezúttal is rengeteg játékos található. Arsene Wenger tájékoztatása szerint a mai találkozóra senki sem térhet vissza, ám egyes híresztelések szerint Thomas Vermaelen és Thierry Henry a keretben lehetnek.

A Manchester United sem áll jól hiányzók terén, náluk Welbeck, Young, Fletcher, Vidic, Owen, Cleverly és Anderson bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel.

A tegnapi nap folyamán a Chelsea, a Newcastle és a Liverpool is pontokat hullajtott, éppen ezért Arsene Wenger együttesének muszáj lenne nyernie, pláne úgy, hogy a londoniak előző két bajnoki mérkőzésüket elvesztették.

A két klub az idei szezon során egyszer már találkozott egymással, akkor a Manchesteriek 8-2-re ütötték ki az ágyúsokat. Robin van Persie szerint az Arsenalnak ez a vereség extra motívációt kell, hogy adjon a mai találkozóra. A napokban Wenger is visszanézte az augusztusi mérkőzést, ahol kielemezte a csapat hibáit, így várhatóan egy sokkal felkészültebb védelem fog majd üzemelni.

A várható kezdő: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Song, Rosicky - Walcott, Ramsey, Arshavin - van Persie

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (68)

12 éve
Öt percen belül jön a MP
12 éve
Törölt felhasználó
matchpubot pls :D féreg balotelli mit csinált megint..
12 éve
Törölt felhasználó
misixtc, anyukáddal beszéljél így!
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson a beígért meccspáb jöhet lassan :D
12 éve
Akárhól is végzünk majd a végén akkór is ennek a csapatnak szurkolok/szurkoltok ugyhogy ennyi felesleges erről beszélni messze van még a vége !!! Hajrá Arsenal !!! Go Gunners !!! gyerünk gyerünk !!!

Szólj hozzá