Szeptemberben egy gólt döntött, egy olyan gól, ami az egész szezonra kihatással volt. Önbizalmat adott a csapatnak és bebizonyosodott, hogy a pénz nem garancia a sikerre(gondolok itt a spurs eszetlen költekezésére). Januárban az FA Kupában ismét sikert könyvelhettünk el, egy sima 2-0-ás mérkőzésen. Tény, hogy mindkét összecsapást az Emirates stadionban rendezték és az utóbbi években nem sok sikerült könyvelhettünk el a White Heart Lanen, de idén van akkora differencia köztünk és a spurs kerete között, hogy ez megszakadjon. A mai rangadó nem csak az ősi rivális legyőzéséről, de a bajnokság végkimeneteléről is dönthet.

A március hónap nem jól kezdődött számunkra, négy pontra leszakadtunk a listavezetőtől, de az Everton elleni FA kupa siker könnyedén elfelejtette a Stoke City otthonában elszenvedett vereséget. A Bayern ellen helyt álltunk, de kiesetünk. Sérültek terén hétről-hétre rosszabb a helyzet. A mai napra visszavárt Aaron Ramsey további két hétre kidőlt, a Chelsea és a Man. City ellen biztos nem játszik, Özil 4 hétre esett ki, valamint Wilsherenek még 5 hét van a visszatéréséig. Wenger megerősítette, hogy mindkét balhátvédünk bevetésre kész(Gibbs kérdéses volt, de az edzéseken részt vett) és Kim Källström bemutatkozhat, melyre Wenger szerint nagy esély van.

A csirkéknél 2 belső védő is hiányozni fog, valamint Adebayor és Walker játéka is kérdéses. Nekik a negyedik hely a cél, de a City-Pool-Chelsa hármastól, több mint 20 gólt kaptak eddig. A hét közben hazai pályán a Benficatól is vereséget szenvedtek.

A tegnapi napon a Chelsea kikapott az Aston Villa otthonában. Mourinho reklamálás miatt a lelátora lett száműzve, elképzelhető, hogy kihagyja a jövő heti rangadót. Mondani se kell, ez mit jelenthet. A City nyerni tudott, de a csapatkapitányt, Vincent Kompanyt kiállították. 

A mérkőzés 17:00-kor kezdődik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá