Frank McLintock a skót vezér. Nem mond ez a név túl sokat egy mai Arsenal rajongónak. McLintock játéka a pályán tiszteletet parancsolt. Példásan vezette a csapatot, és többször húzta vissza a csapatot a mélypontról. 1971-ben a skót játékos vezéregyéniséggé vált, amint Bertie Mee csapata két fronton is bizonyított Angliában.Végül 1973-ban hagyta ott a csapatot, azzal a tudattal, hogy végleg beírta magát az Arsenal történelmébe.

 

Tegnap az Arsenal egy elég kínos vereséget szenvedett a Swansea ellen. Ezzel a vereséggel a csapat hátránya már 12 pont az éllovas City-hez. A csapat korább legendái sorban mondják el a véleményüket a helyzettel kapcsolatban, ebből McLintock sem maradt ki. A skót fél, hogy a csapat nem fog a legjobb négy között végezni.

A legenda elmondta, hogy ha a csapat nem aktivizálja magát az átigazolási piacon akkor ez a Bajnokok Ligájába fog kerülni.

 

Azt hiszem elég nagy kihívás lesz ez az Arsealnak ha tényleg az első négyben szeretnének végezni. Jelenleg elég nagy káosz uralkodik a csapat körül. Nem hiszem, hogy ez a csapat elég erős ahhoz, hogy a legjobbak között fejezze be a versenyt. A tegnapi vereség magáért beszél.

 

Az elmúlt két évben a vezetőség 100 milliós bevételt szerzett a játékos eladások terén, de csupán 50 milliót forgattak vissza. A pénz úgy tűnik, hogy megvan. Ezt viszont nagyon nehéz megmondani, hogy jelenleg van pénz a csapatnál, vagy csupán Arséne nem akar költeni.

 

A szurkolók jogosan szeretnék azt, hogy ha a klub alaposan befektetne az átigazolásokba. Néha az emberek azt beszélik, hogy sok pénz kell egy játékos leigazolásához, de ha megnézzük kik mentek el az utóbbi időben mást látunk. Itt van például Parker, Enrique, Cahill akik aprópénzért cseréltek csapatot, de itt van Samba is, ő is olcsó lenne. Ezek a játékosok nem nagy összegbe kerültek volna és ha megnézed, alaposan megváltoztatták volna a csapat védelmét.

- Ezután elmondta a skót az Arsenal legjobb 4 be kerülésének esélyeiről is.

 

Elég nehéz lesz, ha tényleg az első négyben akarnak végezni. Igazán szomorú, hogy ezt kell mondani, de sajnos ez van. A csapat alapjában megvan.

 

Nagyobb kihívást kéne maguk elé tenni, mint a bajnokság megnyerése vagy a Bajnokok Ligájáé és nem arról, hogy a legjobb négyben akarnak végezni. Így egy lépést hátra mentünk. Azt hittem a Barcelona vagy a Real Madrid félni fog az Emirates Stadiontól.

 

Mindannyian szeretjük az Arsenalt, csupán csalódottak vagyunk a zavaros helyzettel kapcsoaltban.

- zárta hosszú beszédét a legenda.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

12 éve
Törölt felhasználó
Gyerekek !
Itt van a gyógyszer minden bajunkra !!!!
http://www.transfermarkt.de/de/hulk/profil/spieler_80562.html
12 éve
Törölt felhasználó
Minden egyes szavával egyetértek !!!
12 éve
Törölt felhasználó
Költeni kell, nincs mese. Én örülnék egy Pastore nevű fiatal irányitónak. Meg egy szélső csatárnak is. http://www.transfermarkt.de/de/javier-pastore/profil/spieler_55215.html tudom elég drága játékos de 35.000.000 milláért szerintem elengednék.
12 éve
Törölt felhasználó
Egy cseppet sem jártunk rosszabbul, hogy az Arteta, Mertesacker, Santos hármast, és nem mást vettünk meg!
12 éve
Törölt felhasználó
teljesen jogos a véleménye, és felsorolt nevek nem ide hozatala...
Parker6.5,Samba5,Cahill8.5,Enrique8 helyett Arteta 12, Merte11.5, Santos7 ...
és máris ott járunk pénzben pont...

Szólj hozzá