Thomas Vermaelen úgy gondolja, hogy ez az Arsenal-keret nagyon sikeres lehet, ha továbbra is együtt tudnak maradni a következő években.

A nehézkes szezonkezdést követően az Arsenal talpraállt, s megkezdte a felkapaszkodást legalább a Bajnokok Ligája-érő helyekért. A csapat egy kisebb botlást követően most az ötödik helyen áll, de az újévet például már negyedikként kezdhette meg.

A 26 éves belga védő azonban úgy gondolja, hogy a csapatban van annyi potenciál, hogy akár még többet is elérjenek a jövőben.

"Ha továbbra is együtt tudunk maradni hosszú távon, akkor csak jobbakká válhatunk. Ezt már bebizonyítottuk az elmúlt hetek, hónapok folyamán, hiszen a csapategységünk is egyre javult." - mondta Vermaelen az Arsenal hivatalos weboldalának.

"Manapság a futballban nem egyszerű összetartani egy keretet, s hosszú távon is ugyanazokkal a játékosokkal rendelkezni, de bízok benne, hogy ez nekünk mégis összejöhet." - tette hozzá a belga, aki októberben maga is új szerződést írhatott alá a csapattal.

"A pályán mindig igyekszem a maximumot nyújtani. Nem tudok, hogy jól játszok-e, vagy sem, de mindig a 100%-ra törekszem, és próbálom a legjobban tenni a dolgomat, hogy sikerre vezessem a csapatot."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Törölt felhasználó
Már ez a szöveg megy lassan 7 éve és én kezdem unni. Itt a téli átigazolás és én biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi védelemmel (természetesen Vermaelen és Koscielny erős kivételek) nem lehet a 4. helynél jobbat elérni. A Chelsea erősíteni fog ez biztos és mivel a Tottenham az idény egyik legkiemelkedőbb csapata, nem tartom valószínűnek, hogy azok ellen is lenne esélyünk. És akkor még a Liverpoolról nem is beszéltem. Reménykedjünk benne, hogy Wenger legalább egy szélső védővel megpróbálja megerősíteni a keretet és nem csak a játékosok kölcsönadásával fog foglalkozni. (A ANK-ról meg is ne is beszéljünk Gervinho nagy kiesés lehet)
12 éve
Törölt felhasználó
Az biztos, hogy Vermaelennek óriási szerepe van abban, hogy az Arsenal így feljött, de mennyivel erősebb lenne a csapat, ha középen számíthatnánk rá... Koscielny-vel együtt álompárost alkotnak, de mintha átok ülne rajtuk, amint összeáll ez a páros, 1-2 meccs után sérülés, vagy eltiltás miatt fel kell forgatni újra a védelmet.
12 éve
Törölt felhasználó
Verminátor jólbeszél :D Az csapat eggyik alappillére az elmúlt időben

Szólj hozzá