Arséne Wenger reméli, hogy sikerül majd megkötniük a szerződést és Henry visszatér az Arsenalhoz. Viszont addig tisztelni kell a csatár klubját és az MLS-t azzal alig el nem végzik a papírmunkákat a hivatalos bemutatás előtt.

 

A New York Red Bulls támadója november óta a londoni Colney-n tartózkodik, hogy fenthartsa az erőnlétét. A hab a tortán viszont ez a két hónapos szerződés, hogy csatlakozzon ahhoz a klubhoz ahol történelmet írt.

 

Mindennek a forgatókönyv alapján kell rendeznünk. Tiszteletben kell tartanunk a papírmunkákat és a megállapodást az MLS és a Red Bulls között, de biztos, hogy meg fog történni a leigazolása.

 

A megállapodás megszületéséhez még sokat kell tenni, még nem fejeződtek be. Tiszteletben tartanunk az etikettet és megvárni amíg az MLS véglegesíti az üzletet.

- mondta Wenger, akit ezután arról kérdeztek, hogy hol tartanak a papírmunkák.

 

Jelenleg nem mondhatok erről semmit.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

12 éve
Tökmindegy, mennyit költenek el, az eddigi példáik nem annyira bíztatóak.
12 éve
Törölt felhasználó
vicc ez a Bolton!Na de mindegy! Kosi-Verma/Per a legjobbak
12 éve
Törölt felhasználó
Hulkról nincs semmilyen hivatalos forrás, szóval azzal még lehet várni, de Cahillt valóban megvették. Egyáltalán nem bánom, hogy nem Cahillt vettük meg nyáron, mert jelenleg a keretünkben 3 jobb védőnk is van a posztján. Cahill egy túlsztárolt játékos, és ez előbb-utóbb ki fog ütközni. Majd Terryvel együtt hasalhatnak Van Persie előtt :D

Hulkról csak annyit, hogy ha valóban megveszik annyi pénzért, amennyi a kivásárlási ára (amit erősen kétlek, bár nem tudom, hogy milyen opciók vannak a szerződésében), akkor jó hülyék. Lehet, hogy Hulkról jó videók vannak a youtube-on, és az is lehet, hogy a portugál bajnokságban nagy sztár, de ez a Premier League. Másrészt, amikor Torresért kiadtak 50 milliót mindenki be volt rezelve, hogy a Chelsea bombaerős lesz.... Nem jött be.
Harmadrészt: Lukaku is a belga bajnokság királya volt, most mégis a Chelsea tartalékoknál tolja (bár ő még fiatal).
12 éve
Törölt felhasználó
Szánalmas ez a Chelsea :D
12 éve
Törölt felhasználó
Nem értem Abra papát... Nem hiszem el, hogy két olyan világklasszis támadóval mint Torres és Drogba nem elégedettek. Lehetetlen. Mi akkor mit mondjunk a támadóinkról? Wenger poénból lökhetne Torresért egy 20 milliós ajánlatot hátha :D

Szólj hozzá