Alex Song szerint Thierry Henry segítene a csapaton egy rövidtávú szerződéssel. Henry jelen pillanatban a csapat egyik legnagyobb legendája, hiszen toronymagasan vezeti a csapat 'góllövőlistáját'.A francia 2007-ben a Barcelona kedvéért hagyta itt az Arsenalt majd utána a New York Red Bulls csapatához igazolt, de a közelmúltban ismét visszatért Londonba, hogy megtartsa az erőnlétét az MLS szezonkezdetre.


Wenger jelenleg még nem tudja pontosan, hogy visszaigazolja-e a legendát, hiszen ezekben a napokban gondolja át a visszatérését. A csapatnak szüksége lenne a támadóra, hiszen januárban két támadó is távozni kényszerül az Afrika kupa miatt. A csapat kiváló középpályása Alex Song tudja, hogy Henry-nek már semmit nem kell bizonyítania és megpróbálja rábeszélni a legendát a visszatérésre.

 

Amikor az edzéseken nézem mindig azt mondom neki, hogy ' tudod, hogy te még mindig velünk játszol?' Ám erre még sosem válaszolt, hanem mindig csak mosolygott.

- kezdte Song a L'Equipe lapnak.

 

Amit a pályafutása során elért, az fantasztikus. Mindent bizonyított amit lehetett.

 

Ha visszajönne meg lenne a lehetősége, hogy nekünk segítsen. Sokat hozna nekünk, hiszen ő egy kiváló potenciával és termettel rendelkező játékos.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
Remélem visszatér :)
12 éve
Törölt felhasználó
Henry után a második egy legnagyobb ember az Arsenalnál holtversenyben Bergkamp és Mr. Arsenal. Ez a három ember eszméletlen nagy példakép, de nagyon sok embert ide sorolhatnék még az Arsenal történelméből. Remélem Robin is legendává válik nálunk!
12 éve
Törölt felhasználó
Henry az Arsenal valahavolt legnagyobb játékosai között van sőt... És a világ valahaélt legkifinomultabb legtökéletesebb csatára
12 éve
Törölt felhasználó
Sok mindenben tudna segíteni, mentálisan is helyre rakhatna pár embert és elmagyarázhatna dolgokat a csatároknak is.:D
12 éve
Törölt felhasználó
az a helyzet srácok,hogy ha támadót akar Wenger igazolni a sors iróniája,hogy Henrytől alkalmasabb 2 hónapra "ráérőbb":D csatár nicns a földgömbön,egyszerűen kizárt dolog,h állandóra vásárolna Wenger,ő is kölcsönbe akar hozni valakit,nem lehet más mint Henry,de én tuti hogy sírni fogok örömömbe,már most tervezem,h kimegyek egy meccsre csak hogy lássam Henry-s arsenalt!

Szólj hozzá