Arséne Wenger elmondta, hogy az ő ötlete volt Henry leigazolása. A leigazolás még nem teljesen hivatalos, mert még a papírmunkák hátra vannak.  Viszont a mai nap bejelentették, hogy 2007 után újra csatlakozzon a csapathoz egy két hónapos kölcsönszerződés erejéig. 

 

A bejelentés még nem hivatalos, de Wenger maga erősítette meg a leigazolását. Henry már november közepe óta a csapattal edz és a mestert lenyűgözte a tréningeken nyújtott teljesítménye.

 

Az én ötletem volt a leigazolása és boldog vagyok, hogy sikerült. Az ő ötlete is volt, hogy jöjjön, de muszáj voltam a döntésem előtt mérlegelni a helyzetet.

 

Ő minden bizonnyal nagyon boldog és jómagam is. Segíteni akar nekünk, hogy átvészeljük ezt az időszakot, hiszen két támadónkra sem számíthatunk az ANK miatt.

- mondta Wenger, akit ezután arról kérdeztek mikor lesz bevethető állapotban a francia támadó.

 

Nem tudom, mikor játszhat. A legfontosabb a holnapi mérkőzésünk. Ő akkor nem lesz még a csapat tagja. Nem tudom, hogy játszhat-e a Leeds ellen. Addig viszont még két mérkőzésünk van.

 

Gervinho és Chamakh az elkövetkező hónapban az ANK-n lesznek, így Wenger szeretné ha segítené Park és Van Persie munkáját a támadó szekcióban. A legenda 226 gólt lőtt az Arsenalban és nem lenne Wenger ellenére ha tovább növelné a góljai számát.

 

Ez a két hónapos szerződés ideális lesz a számunkra, hiszen addig lesznek távol a támadóink. Ő egy tapasztalt és minőségi játékos. Tudja, hogy segítheti a játékosokat a pályán. Nagy tapasztalatot hozott.

 

Senki nem tudja, hogy fog nálunk játszani. Ő egy kivételes tehetség és nagyon várom, hogy segítse a klubot. Viszont nehéz megállapítani, hogy pozitív hatással lesz-e a csapatra az ő leigazolása.

- zárta szavait Wenger


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Hát jár is az Öregnek a vállveregetés, mivel szerintem nincs olyan Arsenal fan a világon, aki most ne ugrálna örömében :D
12 éve
Törölt felhasználó
A kis Arsene milyen büszke magára:D:D Azért egy ilyet lenyilatkozott, hogy még véletlenül se higgyük, hogy az év terve nem az ő fejéből pattant ki:DD

Szólj hozzá